Müzikleri Aşırmak
-
Bende Site Üzerinde Çalmiyor Çalsa indirecem Ben Playerde Basiyorum playa Dönüyor Duruyor Loading Diyor Ses Gelse Çalmaya Başlasa Alırım Ben O istedigim Parçayi Ama Tık Yok Normalde idm ile Sayfa Yeniler Yenilemez indirme seçenegi geliyor exe onu mp3 yapınca çalıyor ama istedigimiz gelmiyor..
-
exTreMe bunu yazdı:
-----------------------------
Guzel siteymis indirmeye basladim baska bu tur yerler varsa pm atarsan sevinirim..
-----------------------------hepsini indirip upload edersen paylaşırım :)
ottomanmurat bunu yazdı:
Bende Site Üzerinde Çalmiyor Çalsa indirecem Ben Playerde Basiyorum playa Dönüyor Duruyor Loading Diyor Ses Gelse Çalmaya Başlasa Alırım Ben O istedigim Parçayi Ama Tık Yok Normalde idm ile Sayfa Yeniler Yenilemez indirme seçenegi geliyor exe onu mp3 yapınca çalıyor ama istedigimiz gelmiyor..-----------------------------
bi idmyi kapat da dene bakalım..
-
çok güzeller yaw böyle ne bilem bi mp3 cdsi yapıp takacan arabaya dinleyecen editsiz :)
-
tamam su sekilde indirilebiliyor.
evet temp dosyasina atiyor ama muzigin ismini farkli farkli yapiyor
acik olan butun internet explorer lari kapatin.
"C:\Documents and Settings\--kullanici adiniz--\Local Settings\Temporary Internet Files"
dizinine girip herseyi silin.
siteye girin. muzigi acin ve muzigi actiginizda muzigin suresini gosteren cizginin dolmasini bekleyin.
tamamen dolduktan sonra
"C:\Documents and Settings\--kullanici adiniz--\Local Settings\Temporary Internet Files"
girin (ordaysaniz f5 e basin) ve ordaki "bisurukarakter".exe dosyasini bulun. burdaki .exe olan dosya sizin muziginiz oluyor.
o exe yi kopyalayip masa ustune yapistirin. ismini o an sitede calan muzigin adi .mp3 olarak degistirin.
islem bu kadar
-
dosya uzantilarini gormek icin yapmaniz gereken
bilgisayarima cift tiklayin, tool (araclar), folder options (klasor secenekleri), view (gorunum), hide extension for know file types (bilinen dosya uzantilarini goster)
secenegindeki isareti kaldirin.
bu sekilde dosya uzantilarini gorebilirsiniz ve .exe olani .mp3 yaparak muziginizi dinleyebilirsiniz.
-
:| adamlar bir muzige 20$ a satiyorlar. adam emek harcamis gidin para verip alin, emek hirsizligi yapmayin.
burda yazilan dokumanlar egitim amacli yazilmistir. kotu kullanimlardan dogacak hukuki yaptirimlar beni baglamaz.
bu yazilanlara bakarak sitenizdeki mp3 lerin calinmasini onleyebilirsiniz :) mesela
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tamam su sekilde indirilebiliyor.
evet temp dosyasina atiyor ama muzigin ismini farkli farkli yapiyor
acik olan butun internet explorer lari kapatin.
dizinine girip herseyi silin.
siteye girin. muzigi acin ve muzigi actiginizda muzigin suresini gosteren cizginin dolmasini bekleyin.
tamamen dolduktan sonra
girin (ordaysaniz f5 e basin) ve ordaki "bisurukarakter".exe dosyasini bulun. burdaki .exe olan dosya sizin muziginiz oluyor.
o exe yi kopyalayip masa ustune yapistirin. ismini o an sitede calan muzigin adi .mp3 olarak degistirin.
islem bu kadar
-
:| adamlar bir muzige 20$ a satiyorlar. adam emek harcamis gidin para verip alin, emek hirsizligi yapmayin.
burda yazilan dokumanlar egitim amacli yazilmistir. kotu kullanimlardan dogacak hukuki yaptirimlar beni baglamaz.
bu yazilanlara bakarak sitenizdeki mp3 lerin calinmasini onleyebilirsiniz :) mesela
-----------------------------Ya şu ie klasörü en eski hiledir :F niye düşünemedik bunu ya :D
@Ayriyeten: Yutubda warbeatsin tutorialleri fln var onları kurcalayın,farklı beat yapım vidyoları var başkalarının koyduğu onları kurcalayın.Biraz yetenek,biraz istek varsa oluyo ;)
@İşte dün o vidyolardan birini izledikten sonra yaptığım ufak bişiy :) : http://rapidshare.com/files/263196494/Agresif.mp3.html
-
flash adresi de bu flaya çevirip kendinize göre düzenleyip siz de kullanabilirsiniz :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------flash adresi de bu flaya çevirip kendinize göre düzenleyip siz de kullanabilirsiniz :)
-----------------------------kullanamazsin
fla halini gondereyim istersen kuytul icinde bi satir kod bulamadim
-
indirilen dosyanın ismini .exe kısmına kadar alıp base64 ile decode edince asıl dosya ismi çıkıyor. Herhangi bi sniffer ile 80. portu sniff edip istediğiniz şarkıya tıkladığınızda giden isteklerden exe urlsini alıp indirebilirsiniz.
-
h4ckinger bunu yazdı:
indirilen dosyanın ismini .exe kısmına kadar alıp base64 ile decode edince asıl dosya ismi çıkıyor. Herhangi bi sniffer ile 80. portu sniff edip istediğiniz şarkıya tıkladığınızda giden isteklerden exe urlsini alıp indirebilirsiniz.
-----------------------------bak buda benim aklima gelmemisti :)
dedigin gibi base64 le decode yapinca dosyanin ismini veriyor
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------h4ckinger bunu yazdı:
-----------------------------bak buda benim aklima gelmemisti :)
dedigin gibi base64 le decode yapinca dosyanin ismini veriyor
Bizim arkadaşlar da uğraşıyor da bi faydam dokunsun diye bikaç tane indirip yollamıştım.
"Safe Journal" isimli beati cok sevdim bu arada