Muzip İnternet Sitesi Bulundu
-
Merhaba müritler,
Önümüzdeki hafta bir site açmak istiyoruz. Üniversite öğrencileri olarak her türlü konuda çeşitli yazılardan tutun müzik, video, resim tarzında konular açaraktan gençlere hitap eden ve birazda esprileri ile eğlendirecek site tasarladık. Henüz yapım aşamasında olan sitemizide yaklaşık 15-20 editör arası üniversite öğrencisi bulunmakta.
Bayanlarında yer aldığı sistem BLOG olarak kurulacak ve Moda sayfasından tutun, Playstation sayfasına kadar çeşitli konularla dolacak. Tabi ki bu devirde sadece yazılar tutmadığı için, videolar olsun, müzik ve resimlerle yer doldurmayı düşündük.
Güncel diziler-oyunlar vb hakkında içerik paylaşımından tutun, çeşitli eleştrilere yer verilecek.
Sizlerinde bu tarz bir site hakkında önerileriniz nelerdir? İçerikte neler olmalı, neler yapılabilir? Pr arttırmak için neler yapabilir, neleri ön plana çıkarabiliriz. Çok fazla illegal içeriğe yer vermemek şartıyla her türlü öneriye açığız. Dediğim gibi bayanlarında olacağı blog epey çeşitli olacak ve üniversite öğrencileri olarak sanırım genç kitleyede hitap etmekte zorlanmayacağız diye düşünüyorum.
Site sahipleride yorumlarını esirgemezse çok seviniriz. :)
-
hocam guncel icerik olmasi kafi.
pagerank'i falan kafana takma. pr'in artik pek bi onemi kalmadi. ziyaretci cekmeye calisacaksin.
hemen sitenin adina uygun olarak sosyal medyada yerini al ve yayinlarini sosyal medayada paylas.
ille de pr istersen siteni actiktan 1-2 ay sonra bakclink calismasi yapabilirsin.
-
orjinal icerik olsun gerisi sonradan gelir
merak ettim simdi bi acinda bakak :D
-
Hacı ilk önceliğin siteye karı kız tavlamak için gelenleri elemek olsun.Yani sitedeki kızlara özel mesajdan "tanışalım mı adresi mi ekle *143@hot " diye mesaj atan tipleri sitede barındırma.Bide forumtrden farkı olan gerçekden eğlenceli bir ortam istiyorsan bokdan konuları hemen sil.Yani hadi forum oyunu oynayalım son mesaj atanın nickini yazarak herkes hikaye yazsın falan şeylerini salla.
Duyduğuma göre hocam.com da seviyeli kız erkek ortamı olduğu için kızlarla erkekler rahatça tanışabiliyor + kız üyeler rahatsız olmuyorlarmış sitede.
-
Hit yakalamaya bak hocam pagerank sana bir yararı olmaz hit olduktan sonra 20 editör arkadaşı bile beslersin
-
Sağ olun müridler, elimizden geldiğince güncel konularda paylaşımlar yapmayı düşünüyoruz. Tavsiye edebileceğiniz konular varsa seviniriz. :)
-
Domain lazimsa fuckulte[.]com ile projenize azicik ucundan destek, ortak olabilirim.
-
Hocam şu siteyi bi inceler misin belki kendi sitene göre bişeyler çıkar.
-
u235 bunu yazdı
Duyduğuma göre hocam.com da seviyeli kız erkek ortamı olduğu için kızlarla erkekler rahatça tanışabiliyor + kız üyeler rahatsız olmuyorlarmış sitede.
hocam dediğin yer facebookun çok daha mini hali yani facebooktan sen o tanışmayı yapamıyorsan ordan hiç yapmak mümkün değil..
o kız tanışma ayartma mevzuları da hikaye hep :D yapabilen kişi zaten normalde ve elinde olan imkanlar kullanıyor gerisi palavra hep :) -
telekom bunu yazdıDomain lazimsa fuckulte[.]com ile projenize azicik ucundan destek, ortak olabilirim.
Domain bulduk aslında. Ancak editörlük yapmak istersen seve seve bekleriz. :)
Cesnist bunu yazdıHocam şu siteyi bi inceler misin belki kendi sitene göre bişeyler çıkar.
Usta siteyi göremedim. Mümkünatı olursa pm den cevap bekliyorum bi incelemek iyi gelebilir. :)
palakan229 tarafından 28/Mar/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdıtelekom bunu yazdıDomain lazimsa fuckulte[.]com ile projenize azicik ucundan destek, ortak olabilirim.
Domain bulduk aslında. Ancak editörlük yapmak istersen seve seve bekleriz. :)
Cesnist bunu yazdıHocam şu siteyi bi inceler misin belki kendi sitene göre bişeyler çıkar.
Usta siteyi göremedim. Mümkünatı olursa pm den cevap bekliyorum bi incelemek iyi gelebilir. :)
verdiydim link :S neyse site bu hocam.Ben bayadır takip ediyorum.Özetle sitede yazarlar var değişik konular hakkında ilginç bilgiler veriyorlar sıralama yapıyorlar hemen hemen her konu hakkında bişeyler bulmak mümkün.