folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muzipliklerimiz.

Muzipliklerimiz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

taksimde bi bayanın zorla elime tutuşturduğu broşürü karşıdan gelen güzel bayanlara vermeye çalışmıştım bir kere.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

üniv. deyken kafamı bozan Yaprak Döner dükkanının levhasındaki P harfini R yapmıştım gece keçeli kalemle :) bi bu kalmış aklımda bide, oturduğum evin karşı dairesindeki adamla sürekli kavga ederdik. evden taşınırken adamın elektrik saatini ters bağlamıştım. saat geri dönüyodu :) sonradan duydum adam kaçak elektrik kullanmaktan ceza yemiş.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizim mahallede bir cami var caminin tuvaleti bodrum katta sadece tuvalet pencereli duvarın dibinde dışarıdan gözüküyor ve açık tı her zaman uzaktan bakardık ne zaman biri tuvalete girse camdan içeri torpil atardık :D admaalr donunu zor toplar koca koca adamlar apar topar kendilerini dışarı atışları vardır görmeniz gererkir :D:D:D  yarılırdık gülmekten hele patlayınca içerdeyken anoovv diye bağırışları

birgün arkadaşın babası camiye giderken tuvaletçi dede babasını yakalamış çevirmiş demiş senin oglin buraya bumba atiii elime aldim mum sandim patladiiii :D:D: el sargılı :D:D:D

puahaha :D iyiymiş abi.

@ Abizittin
    sonuç ne oldu hocam ? :D nazikçe kabul mü gördün ziktir mi yedin :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Bizim mahallede bir cami var caminin tuvaleti bodrum katta sadece tuvalet pencereli duvarın dibinde dışarıdan gözüküyor ve açık tı her zaman uzaktan bakardık ne zaman biri tuvalete girse camdan içeri torpil atardık :D admaalr donunu zor toplar koca koca adamlar apar topar kendilerini dışarı atışları vardır görmeniz gererkir :D:D:D  yarılırdık gülmekten hele patlayınca içerdeyken anoovv diye bağırışları

birgün arkadaşın babası camiye giderken tuvaletçi dede babasını yakalamış çevirmiş demiş senin oglin buraya bumba atiii elime aldim mum sandim patladiiii :D:D: el sargılı :D:D:D

puahaha :D iyiymiş abi.

@ Abizittin
    sonuç ne oldu hocam ? :D nazikçe kabul mü gördün ziktir mi yedin :D 

hoca boş boş tutuşturmaya çalışmadım bedava ingilizce eğitim falan dedim başlarda. ben ingilizce biliyorum diyenler oldu, boş boş yüzüme bakıp gülenler oldu :D

diğer bi yaklaşma tarzımsa bedava akşam yemeğiydi ay sağoll diyenler oldu dediğin gibi ziktir diyenlerde oldu :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bu konuya benim deil ablamın yazması gerekiyo çocukluğumu mahwetti o sewimsiz muziplikleriyle hala karanlıktan korkuyorum onun yüzünden :/

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

edit

Ha Ha!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

evet devam edelim :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ben mahallenin tum kizlarini elleiyodum la surekli kapiya dayaniyorlardi sinifta kizlara da gine ayni ilkokul 1 2 3 4 de biraktim xD

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İlk okul 5. sınıftayken, üç arkadaş birbirimizi düşürmeye çalıştığımız bi oyun oynuyorduk. Ramazan ayıydı. Çok iyi hatırlıyorum. Arkadaşıma güçlü bir çelme taktım ve yüz üstü

yere yapıştı. Kafasını kaldırdığında ön 2 dişinin kırıldığını gördüm. İnanın 2 3 gün durmadan ağlamıştım. :D daha sonra porselen dişlerinin ücretini bizim vereceğimizi

söylediklerinde, domuz kumbaramdaki bütün paraları, yaşlı gözlerle babama vermiştim.  :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

İlk okul 5. sınıftayken, üç arkadaş birbirimizi düşürmeye çalıştığımız bi oyun oynuyorduk. Ramazan ayıydı. Çok iyi hatırlıyorum. Arkadaşıma güçlü bir çelme taktım ve yüz üstü

yere yapıştı. Kafasını kaldırdığında ön 2 dişinin kırıldığını gördüm. İnanın 2 3 gün durmadan ağlamıştım. :D daha sonra porselen dişlerinin ücretini bizim vereceğimizi

söylediklerinde, domuz kumbaramdaki bütün paraları, yaşlı gözlerle babama vermiştim.  :D

ahaha :D

Toplam Hit: 8029 Toplam Mesaj: 41