Muzipliklerimiz 2
-
doganaydin bunu yazdı
Hava Lojmanlarından çıkıp şehir merkezinde bir yere yerleştiğimizde 12 yaşındaydım. İlk defa torpil görüyorum. Yakıp verdiler elime at dediler biyere. Ben de koşarak yakındaki caminin yanındaki çöp variline attım. O teneke öyle bir yankı yaptı ki yaşlılar korkup fenalaşmışlar ambulans geldi. Hala unutmam. O gün nasıl korktuysam kömürlükte saklanmıştım 3 gün.
Bir torpil anısı bendede var.
12 - 15 yaş arası 3 gençtik arkadaşın babası yurt dışından torpil getiriyordu bizim bakkaldan aldıklarımızdan daha kaliteli ve iyi patlıyordu.
sıralı bi şekilde torpili bi kişi yakıyordu atma sırası kimdeyse o atıyordu elimizde patlamasını istemiyorduk
yakma sırası bana gelmişti öbür arkadaş sıra bende diye bebelik yaptı diğer arkadaş torpili tutarken fitilin ucundan yaktı bende ortasından yaktım..
torpil çocuğun elinde patladı. Çocuğun elinde bir sürü delik olmuştu şarapnel parçası gibi. Hemen polikliniğe götürdük. Ne tırstıydım :D
-
samaccc bunu yazdı
okulda kızlar benden çok çekti çok.en sevdiğim şey arkadan sütyen kofçalarını çekip bırakmaktı nasıl bi fantaziyse :D
ahahahhahahup :D :D
Hocam hiç tepki falan vermiyomuydular ? Valla sende şeytan tüyü var sanırım ben yapsam olaylar çok farklı gelişirdi :))) -
up