MVC Windsor Castle Problemi
-
Selam hocalar,
Şöyle ki MVC ile basit bir proje yapıyordum,bitti localde hiç bir hata yoktu fakat sistemi hosta atınca şöyle bir hata alıyorum:
Inheritance security rules violated while overriding member: ‘Castle.MicroKernel.DefaultKernel.InitializeLifetimeService()‘. Security accessibility of the overriding method must match the security accessibility of the method being overriden.
IoC container olarak Windsor Castle kullanıyorum. Hostingle iletişime geçtim security level olayı için değiştirme imkanım yok.
http://stackoverflow.com/a/11715235/1925880
şurdaki linkte söylenenleri yaparak windsor castle'ı baştan derledim, projedeki castle.core u safe delete diyerek sildim onun yerine derledim windsor castle daki castle.core u koydum lakin sonuç aynı.Nasıl halledeiblirim bu işi? Proje bitti hiç bi sorun yoktu hosta yüklemek daha zor bitirmekten...
-
updulsuavi
-
sabah için bir up daha
-
Hacı ben buna baktım geçende de ama mantıklı bir çözüm bulamadım.
Castle'da ki editlemeyi yapıp yeniden derlediğinde olması lazımdı, bu şekilde de olmadıysa uğraşma, mevzu hostta bitiyor..
-
trampfd bunu yazdı
Hacı ben buna baktım geçende de ama mantıklı bir çözüm bulamadım.
Castle'da ki editlemeyi yapıp yeniden derlediğinde olması lazımdı, bu şekilde de olmadıysa uğraşma, mevzu hostta bitiyor..
natro medium trust levelı full yapmak için 3 katı para istiyor
-
Natro'nun ak Azure kullansana?
-
trampfd bunu yazdı
Natro'nun ak Azure kullansana?
onu kullancaktım da kartı kabul etmedi hiç çözüm bulamazsam yine deniyim onu
-
bi up daha çekelim öğlen için
-
öğleden sonrası için bi up daha
-
işten dönen ve dönecekler için bi up daha çekelim, çeke çeke bi hal olduk :|
-
yabancısı olduğum bir konu hocam ve bu iş baya bi uzun sürecek gibi baksana :)
sana tavsiyem stackoverflow da açıklayıcı bir konu açman bunla ilgili..