My Sassy Girl(Kore Versiyon Süper )
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hocam hiç sormayın bu asya kökenli hatunların güzeli ayrı bir güzel oluyor ve şahsen şunu söyleyebilirim... olurda şu burs işini çözüp amerikaya gidebilirsem kafaya koymuş durumdayım asyalı kızlardan başkasıyla çıkmayacam...
-----------------------------hocam kafayı fena bozmuş :D
-
Sonunu beğendim
-
şimdi izledim süper bi filmdi saol pcdoktor hoca
---------------spolier(anlamını bilmeyen yoktur dimi)----------------
@Kisuke_Urahara
sonu güzeldi de sonunda bile öpüşmediler lan. koreliler ne namuslular öyle :D
ayrıca başlangıçta bayılmadan once adama niye sevgilim dedi? kendini kurtarmak için mi dedi yoksa sevgilisi mi sandi ?
bitirirken niye bara girerkenki sahneyi tekrar gösterip bitirdiler ki ? anlıyan var mı?
----------spoiler------------------------
-
Bu filmi yaklaşık 5 yıl önce izlemistim. Bunu film ikinci part, Olayların neden o noktaya kadar geldiği part 1 de anlatılıyor. Cidden çok hoş bir filmdi. Hazır bulmuşken birdaha izleyeyim.
-
10 numara filmdir
-
benim sorularıma cevap ?:|
-
filmi hatırlamıyorum o kadar detaylı :)
-
cevapları buldum. konu uplandı ama
----------------spoiler------------------
Peki ertesi yıl ne oldu? Hikayenin en can alıcı noktası burası elbette. Kız gelmedi. Bir yıl sonra buluşma yerine gelen Geon-Woo kızı bulamayınca gömülü notu çıkardı ve okudu. Geon Woo’dan özür dileyen bu not her şeyi açıklıyordu: Metroda ilk karşılaştıkları akşam, kız eski sevgilisi intihar ettiği için zilzurna sarhoştu. Geon-Woo’nun bütün kabahati, intihar eden bu eski sevgiliye çok benzemesiydi. Kız sarhoşken onu intihar eden sevgilisi sanmış, o yüzden tatlım demişti. Aşk acısı çeken kız, ölen sevgilisiyle yaşadığı anları, Geon-Woo’nun şahsında bir kerecik olsun tekrar yaşamak istemişti. O yüzden sevgilisinin ona gül verdiği yere çağırmış, kendine gül verdirmiş, o yüzden o tuhaf yerlerdeki tuhaf randevuları dayatmıştı. Geon-Woo’nun denize atlamasını istediği iskele de, eski sevgilisinin intihar ettiği yerdi. O intihar ederken kız yanında değildi, yardım edememişti, ama Geon-Woo’nun peşinden suya atlayabilirdi. Mektup şöyle bitiyordu: Geon-Woo’nun büyük aşkına rağmen bir yıl sonra hálá dönmemişse, demek ki hálá eski aşkının etkisindeydi.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
cevapları buldum. konu uplandı ama
Peki ertesi yıl ne oldu? Hikayenin en can alıcı noktası burası elbette. Kız gelmedi. Bir yıl sonra buluşma yerine gelen Geon-Woo kızı bulamayınca gömülü notu çıkardı ve okudu. Geon Woo’dan özür dileyen bu not her şeyi açıklıyordu: Metroda ilk karşılaştıkları akşam, kız eski sevgilisi intihar ettiği için zilzurna sarhoştu. Geon-Woo’nun bütün kabahati, intihar eden bu eski sevgiliye çok benzemesiydi. Kız sarhoşken onu intihar eden sevgilisi sanmış, o yüzden tatlım demişti. Aşk acısı çeken kız, ölen sevgilisiyle yaşadığı anları, Geon-Woo’nun şahsında bir kerecik olsun tekrar yaşamak istemişti. O yüzden sevgilisinin ona gül verdiği yere çağırmış, kendine gül verdirmiş, o yüzden o tuhaf yerlerdeki tuhaf randevuları dayatmıştı. Geon-Woo’nun denize atlamasını istediği iskele de, eski sevgilisinin intihar ettiği yerdi. O intihar ederken kız yanında değildi, yardım edememişti, ama Geon-Woo’nun peşinden suya atlayabilirdi. Mektup şöyle bitiyordu: Geon-Woo’nun büyük aşkına rağmen bir yıl sonra hálá dönmemişse, demek ki hálá eski aşkının etkisindeydi.
-----------------------------bunlar zaten filmde veriliyorki :D
birtek intahar noktası gözümden kaçmış.
filmin sonunda bunların hepsini zaten söylüyordu
-
Şu Filmi Rapide Koyunda Çekelim :D