folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder My Sassy Girl(Kore Versiyon Süper )

My Sassy Girl(Kore Versiyon Süper )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw hocam hiç sormayın bu asya kökenli hatunların güzeli ayrı bir güzel oluyor ve şahsen şunu söyleyebilirim... olurda şu burs işini çözüp amerikaya gidebilirsem kafaya  koymuş durumdayım asyalı kızlardan başkasıyla çıkmayacam...

hocam kafayı fena bozmuş :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Sonunu beğendim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

şimdi izledim süper bi filmdi saol pcdoktor hoca

---------------spolier(anlamını bilmeyen yoktur dimi)----------------

@Kisuke_Urahara

sonu güzeldi de sonunda bile öpüşmediler lan. koreliler ne namuslular öyle :D

ayrıca başlangıçta bayılmadan once adama niye sevgilim dedi? kendini kurtarmak için mi dedi yoksa sevgilisi mi sandi ?

bitirirken niye bara girerkenki sahneyi tekrar gösterip bitirdiler ki ? anlıyan var mı?

----------spoiler------------------------

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu filmi yaklaşık 5 yıl önce izlemistim. Bunu film ikinci part, Olayların neden o noktaya kadar geldiği part 1 de anlatılıyor. Cidden çok hoş bir filmdi. Hazır bulmuşken birdaha izleyeyim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

10 numara  filmdir

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

benim sorularıma cevap ?:|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    filmi hatırlamıyorum o kadar detaylı :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

cevapları buldum. konu uplandı ama

----------------spoiler------------------

Peki ertesi yıl ne oldu? Hikayenin en can alıcı noktası burası elbette. Kız gelmedi. Bir yıl sonra buluşma yerine gelen Geon-Woo kızı bulamayınca gömülü notu çıkardı ve okudu. Geon Woo’dan özür dileyen bu not her şeyi açıklıyordu: Metroda ilk karşılaştıkları akşam, kız eski sevgilisi intihar ettiği için zilzurna sarhoştu. Geon-Woo’nun bütün kabahati, intihar eden bu eski sevgiliye çok benzemesiydi. Kız sarhoşken onu intihar eden sevgilisi sanmış, o yüzden tatlım demişti. Aşk acısı çeken kız, ölen sevgilisiyle yaşadığı anları, Geon-Woo’nun şahsında bir kerecik olsun tekrar yaşamak istemişti. O yüzden sevgilisinin ona gül verdiği yere çağırmış, kendine gül verdirmiş, o yüzden o tuhaf yerlerdeki tuhaf randevuları dayatmıştı. Geon-Woo’nun denize atlamasını istediği iskele de, eski sevgilisinin intihar ettiği yerdi. O intihar ederken kız yanında değildi, yardım edememişti, ama Geon-Woo’nun peşinden suya atlayabilirdi. Mektup şöyle bitiyordu: Geon-Woo’nun büyük aşkına rağmen bir yıl sonra hálá dönmemişse, demek ki hálá eski aşkının etkisindeydi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

cevapları buldum. konu uplandı ama

Peki ertesi yıl ne oldu? Hikayenin en can alıcı noktası burası elbette. Kız gelmedi. Bir yıl sonra buluşma yerine gelen Geon-Woo kızı bulamayınca gömülü notu çıkardı ve okudu. Geon Woo’dan özür dileyen bu not her şeyi açıklıyordu: Metroda ilk karşılaştıkları akşam, kız eski sevgilisi intihar ettiği için zilzurna sarhoştu. Geon-Woo’nun bütün kabahati, intihar eden bu eski sevgiliye çok benzemesiydi. Kız sarhoşken onu intihar eden sevgilisi sanmış, o yüzden tatlım demişti. Aşk acısı çeken kız, ölen sevgilisiyle yaşadığı anları, Geon-Woo’nun şahsında bir kerecik olsun tekrar yaşamak istemişti. O yüzden sevgilisinin ona gül verdiği yere çağırmış, kendine gül verdirmiş, o yüzden o tuhaf yerlerdeki tuhaf randevuları dayatmıştı. Geon-Woo’nun denize atlamasını istediği iskele de, eski sevgilisinin intihar ettiği yerdi. O intihar ederken kız yanında değildi, yardım edememişti, ama Geon-Woo’nun peşinden suya atlayabilirdi. Mektup şöyle bitiyordu: Geon-Woo’nun büyük aşkına rağmen bir yıl sonra hálá dönmemişse, demek ki hálá eski aşkının etkisindeydi.

bunlar zaten filmde veriliyorki :D

birtek intahar noktası gözümden kaçmış.

filmin sonunda bunların hepsini zaten söylüyordu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu Filmi Rapide Koyunda Çekelim :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 3589 Toplam Mesaj: 31