Mybb Kurulumu.
-
2 gündğr saolsunlar 1 kac muridle denedik ama bir turlu kuramadık surekli bu hatayı alıyorum nedendir acaba ?
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in C:\Home\vikivik.com\httpdocs\forum\inc\class_error.php on line 51
-
yarın aksama yaparız.+ dj gordu mu bunu ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
yarın aksama yaparız.+ dj gordu mu bunu ?
-----------------------------önce vbullentin midir nedir onu kurucaktım ben alper o sorun olur dedı bunu kur dedı bu hatayı gormedı sanırım
-
ne kuracan buna mybb mi?
edit: enee python çalıştırıyo :D hemde win server ne güzel la :D
-
hocam acil değilse cumartesi saat 13 gibi yapalım cumartesi sabaha aviranın mybb sini elden geçirecem
birde ben siteyle uğraşırken müdahale etmene ayar oluyorum
+ birde şu şifreleri vermeyip team den eziyet çektiriyorsunuz bana ya a.q tbtdeki müridler kredi kartı umaranı veriyo adam bana kıytırık forumun şifresini vermiyo :)
tenezül edecez sanki a.q :)
cumartesi uyarsa o saatte smsn de ol msni bugün hiç açmadım açınca iletiler sarıyo dört bir yanı :D korkuyom açmaya :)
bu ara boş bir zamanda full mybb yapacağım localde madcrazyde tema çakarsa :D süper olacak10 dk da full kurulum :D
+ olarak win sunucun php destekliyo eminsin dime? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hocam acil değilse cumartesi saat 13 gibi yapalım cumartesi sabaha aviranın mybb sini elden geçirecem
+ birde şu şifreleri vermeyip team den eziyet çektiriyorsunuz bana ya a.q tbtdeki müridler kredi kartı umaranı veriyo adam bana kıytırık forumun şifresini vermiyo :)
cumartesi uyarsa o saatte smsn de ol msni bugün hiç açmadım açınca iletiler sarıyo dört bir yanı :D korkuyom açmaya :)
bu ara boş bir zamanda full mybb yapacağım localde madcrazyde tema çakarsa :D süper olacak10 dk da full kurulum :D
-----------------------------beklicem :D
-
php desteklemese bu hatayı vermezdi..
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in C:\Home\vikivik.com\httpdocs\forum\inc\class_error.php on line 51
Dosyaları ftp den aktarırken hata oluşmuş büyük ihtimal class_error.php yarım kopyalanmış olabilir ve ya eklediğiniz bir kod yüzünden 51. satırda hata alıyorsunuz. Sıfır baştan kurulum yapıyorsan en son güncel paketi mybb sitesinden indir . FTP de ki tüm forum dizinini sil ve tekrardan yükle .
-
Bence Alper abiden önce sen tekrar kurmayı dene. Dosyaları ve onun için açtığın veritabanlarını filan tamamen sil sonra mybb destek sitelerinde dosyayı ındırıp ordakı resımlı anlatımlardan an an uygula sorun cıkacagını sanmıyorum. Ha yine olmada Alper hoca yardım eder mybb ile ilgili birşey için görüşmüştük bir ara :)
-
zamazingo bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------beklicem :D
-----------------------------hoca ya :) naber :) cumartesi denizliye gidecem bu akşam hal edelim :)
şu eski sitenin tüm db si ftpsi sildim ordaki eklentilerim olsa ahh ahh neyse sıkma canını buluruz hal ederiz :)
sana bi mybb döşeyim :) ama team la bağlanmam peşin söyleyim uğraşamam
ilk defa bi win sunucuya mybb kuracam çok heyecanlıyım :)
-
AddType x-mapp-php5 .php AddHandler x-mapp-php5 .php
bunu .htaccess olarak kayit et forumu kurmak istedigin dizine at dene -
evet yarın 10da randevu aldım djden.avira ben oluyorum :D msnde antivir yazıyor avira kalmıs aklında :D