Mybb Seo .Htaccess Hatası Nerde Hata Yapıyorum?
-
arkadaşlar mybb son sürüm kullanıyorum sürekli kurduğum google seo eklentisini kurdum sıkıntı yok url vs.. ayarladım her zaman yaptığım gibi. .htaccess ide ona göre düzenledim. ama süreklli bu hatayı alıyorum...
.htaccess i kaldırınca sıkıntı yok ama bu kezde urleler olmuyor açmıyor plugini kapatmam gerekiyor:S
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@webmasterhell.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
.htaccesss'in içerisi:
www.webmasterhell.net/htacceshata.txt
-
google seoyu salla arkadaş SpiceFuse dene :)
başka isimlerde var sen bunu kur google bot senin siteyle sevişsin :D
-
:) :( :S öle yapalım bakalım ya bıkkınlık verdi ya diğer sitemde kinin aynını aldım yükledim dosyayı yine tık yok :S
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
:) :( :S öle yapalım bakalım ya bıkkınlık verdi ya diğer sitemde kinin aynını aldım yükledim dosyayı yine tık yok :S
-----------------------------yardımcı olurdum ama mybb ye başladığımda bana kimse yardımcı olmadı iyiki olmadı işin kurdu oldum :)
sende öğreneceksin hoca eskiden yedeklemeden bi bok yapmazdım şimdi gözü kapalı diyom :D
-
şimdi senin htaccsesin içinde
<head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254"> </head>
bunlarmı var ? -
var onlamı alakalı ki ? denedim silipte hemen olmadı
-
aşağıdaki mesaj
-
o çok karışık uymaz nyse ben dj arkadaşın dediğini bir deneyeyim bakalım
-
yada al seninkini düzenledim calısması lazım. if modullerde sorun vardı. < işareti < böyle çıktığı için sorun yapar. + htaccsessin içine meta tagı koyarsan hata verir
-
DJ_Alper bunu yazdı:
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------yardımcı olurdum ama mybb ye başladığımda bana kimse yardımcı olmadı iyiki olmadı işin kurdu oldum :)
sende öğreneceksin hoca eskiden yedeklemeden bi bok yapmazdım şimdi gözü kapalı diyom :D
-----------------------------kardeş bizde öğrenicez temayı yaparsın dediydin elitev2 ninkini black bi tema indirdim üst menü cart curt editledim :D elitev2 den daha güzel oldu :p
-
Genki bunu yazdı:
yada al seninkini düzenledim calısması lazım. if modullerde sorun vardı. < işareti < böyle çıktığı için sorun yapar. + htaccsessin içine meta tagı koyarsan hata verir
-----------------------------deniyorum