Mynet Email Servisini Ücretli Yapıyor
-
catlax66 bunu yazdı
mynet haberi alakasız başlık ve içerik ile haddinden fazla reklam yüzünden silmiştim telefondan, kimse kullanmasın diye yapıyorlar iyi de yapıyorlar helal olsun ne diyelim.
Kendi teknelerini batırıp sigortadan para mı alacaklar. Bi bok anlamadım açıkçası. 20.yaşında koduğum sitesi. Ne olmuş ne bitmiş bilen yok.
-
Bir 20 yıldır da benim kullandığım Turk.net E-posta için de benzer bir durum var.
Geçen ay gönderdikleri aşağıdaki mesaja göre 1 yıl içinde ücretli / ücretsiz tüm hizmeti sonlandıracaklar.
Kullanan varsa bilgisine.
-------
Değerli TurkNet’li,
@turk.net uzantılı e-posta sunucu ve yazılımlarımızı değiştiriyoruz. E-posta hizmetimiz önümüzdeki bir yıl boyunca ücretsiz olacak. Bir yıl sonunda e-posta hizmetini sonlandırmayı planlıyoruz.
Sunucu değişikliği çalışmamızı tamamladık.
Sizin için web üzerinden e-postalarına nasıl ulaşabileceğinizi ve Microsoft Outlook ayarlarını yaparak eski e-posta mesajlarınızın nasıl ulaşabileceğiniz açıklayan bir rehber hazırladık. Aşağıdaki adımları uygulayarak eski e-posta mesajlarınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Yardım sayfası detayları için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz,
https://mail.turk.net/yardim/bilgi.htmSaygılarımızla,
TurkNet -
Şimdi bende baktım 17-18 yıllık e mail adresi çöp oluyor. Yıllar öncede bir süre girmedim diye bütün önemli mailleri silmiştim orospu cocukları. Yine Yahoo da mail adresim var binde bir girerim 15 yıl önce saklamak için kaydettiğim fotolar halen duruyor. Ben bu mynet e ezelden beridir ayarım, hep paragözdü bide irc ye mircden girişi yasaklamıştı çok sövmüştüm o zamanlar.
-
acaba mail servisini kapatmak mı istiyorlar. Milletin mailini kapatınca şikayet etmesinler , ederlerse de biz size dedik kardeşim yapsaydın diyip işin içinden sıyrılmak istiyor olabilirler.
Seminerist tarafından 30/Mar/19 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Yerli malı yurdum malı herkes bizi s*kmemeli
-
RaAmLis bunu yazdı
Bende de yahoo mail var. Onlarda iyicene ortalıktan çekilmeye başladı. İleride bir gün mail hizmetini kapatıyoruz derlerse patlarım.
Çoktan kapatacaklarda Yahoo mail serverını her hafta bi çalışan eve götürüp evinde çalıştırıyomuş kıyamadıklarından :DDDD
-
Piratebay bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Bende de yahoo mail var. Onlarda iyicene ortalıktan çekilmeye başladı. İleride bir gün mail hizmetini kapatıyoruz derlerse patlarım.
Çoktan kapatacaklarda Yahoo mail serverını her hafta bi çalışan eve götürüp evinde çalıştırıyomuş kıyamadıklarından :DDDD
O ne ya yavru kedi gibi
-
Kapatsınlar amk.
Sırf ıvır zıvır adres taşımamak için kullaniyordum spam maillerden de bikmistim hiç önlem almıyordu picler. İyi oldu benim için tam bir bahane oldu kapatmak icin
-
asdasd.sitemynet.com vardı heyt be. sitemynet sağlam olaydı.
küçükken html bilmediğim için bu mynetin arayüzünden site yapar daha sonra o kodları kullanırdım :)
husnuweb tarafından 30/Mar/19 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
mynet adsl in ilk dönemi çok ekmek yedi , haberleri felan sktr edin.
mynet oyun
okey satranç tavla
başka yerde oynamazdık hep mynette oynardık ve o facebook öncesi o oyunların adresi idi , sonra facebook çıktı zygna zengin oldu bizimkiler hala yerinde sayıyor yerinde saymayı bırak hizmet kapatıyorlar.