folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Mynet Eski Bir Açık Ama Hala İşe Yarıyor

Mynet Eski Bir Açık Ama Hala İşe Yarıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

http://uyeler.mynet.com/index/sifrehatirlat.html?username=UYEADINIYAZ&passwdQuery=xxxxx&mode=2

Linkteki UYEADINIYAZ yazan yere hangi nick i arıyorsan onu yazıp ENTER’e bas, karsında bu yazı belirecek Gizli soruya cevabınızı giriniz

sende alttaki kısma hayal gucunu kullanarak cevap yazacaksın.

(emeğe saygı Alt)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawyaw
    yawyaw's avatar
    Erkek
    bunu minik kardeşim bile bilio ama emeğe saygıı

tak RAp için hep rap bilmeyenleri hep susturmayı bilmengerek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    İşe yaramaz

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    oldu zumsuk merak etme

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

http://uyeler.mynet.com/index/sifrehatirlat.html?username=UYEADINIYAZ&passwdQuery=xxxxx&mode=2

Linkteki UYEADINIYAZ yazan yere hangi nick i arıyorsan onu yazıp ENTER’e bas, karsında bu yazı belirecek Gizli soruya cevabınızı giriniz

sende alttaki kısma hayal gucunu kullanarak cevap yazacaksın.

(emeğe saygı Alt)

ne kadar lamerce :) sendemi hekır oldun :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dingil masal bunun hackelrikle alakası yok bununda alıntı olduğunu altına yazmışım burda takılanların bır kısmı yassa kucuk ve bu tur seylere onem verıyorlar bu sebebden bı tuzda bizden olsun ıstedik ama sen anlamassın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

dingil masal bunun hackelrikle alakası yok bununda alıntı olduğunu altına yazmışım burda takılanların bır kısmı yassa kucuk ve bu tur seylere onem verıyorlar bu sebebden bı tuzda bizden olsun ıstedik ama sen anlamassın

büyük adamsın fmk aferim sana tabi hekır bılgılerını arkadaşlara göster belki itibar kazanırsın  dallama seni
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    senın gıbı bı lavuk daha vardı nıkını hatırlamıyorum arbalardakı abs sıtemını bozan programlar yazan buyuk hacker neydı adamın nıkı neyse bur suru baslıgı var formda msn mı verdım gel konusalım felan tabı bu kek kendını bı mok sanma edası ıle geldı ne ıstıyorsun felan emrıbakı cumleler  ... hanı bende kıbar konusuyorum kacmasın it diye sonra yok bana ortaklıkmı teklıf edıyosun felan cumlelerı ben bıraktım felan cumlelerı  bende sabır tastı basladım bunla dalga gecmeye neyse dedım allah askına msn de konusuyoruz benım ıp numaramı bana bı soyle senın elını opecem dedım kactı gıttı neyse uzun lafın kısası masal75 sanada msnmı vereyım sadece benım ıp yı bul cok baıt bısey valla sendede ozur dıleyecegım hadı bakalım ne kadar erkesın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek

ben hekır değilim ki muahahah :)

senin gibi uzman lar varken ne haddimize :)

msn hekırı seni ip sini bulcakmışım........... yok kalsın lamerlikle işim olmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kirsehir
    kirsehir's avatar
    Erkek
    walla ben kullanıcı gizli cevabını göremiyom arkadaşlar bir ara vurduğum maili geri aldım bi o oldu nihhaha saolun la çalışın çalışın...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

selamun aleyküm

boş işlerle uğraşmayın Allaha emanet olun

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 14991 Toplam Mesaj: 16