Mynet Eski Bir Açık Ama Hala İşe Yarıyor
-
http://uyeler.mynet.com/index/sifrehatirlat.html?username=UYEADINIYAZ&passwdQuery=xxxxx&mode=2
Linkteki UYEADINIYAZ yazan yere hangi nick i arıyorsan onu yazıp ENTER’e bas, karsında bu yazı belirecek Gizli soruya cevabınızı giriniz
sende alttaki kısma hayal gucunu kullanarak cevap yazacaksın.
(emeğe saygı Alt)
-
bunu minik kardeşim bile bilio ama emeğe saygıı
-
İşe yaramaz
-
oldu zumsuk merak etme
-
fmk bunu yazdı:
http://uyeler.mynet.com/index/sifrehatirlat.html?username=UYEADINIYAZ&passwdQuery=xxxxx&mode=2
Linkteki
UYEADINIYAZ yazan yere hangi nick i arıyorsan onu yazıp ENTER’e bas, karsında bu yazı belirecekGizli soruya cevabınızı giriniz sende alttaki kısma hayal gucunu kullanarak cevap yazacaksın.
(emeğe saygı Alt)
ne kadar lamerce :) sendemi hekır oldun :) -
dingil masal bunun hackelrikle alakası yok bununda alıntı olduğunu altına yazmışım burda takılanların bır kısmı yassa kucuk ve bu tur seylere onem verıyorlar bu sebebden bı tuzda bizden olsun ıstedik ama sen anlamassın
-
fmk bunu yazdı:
dingil masal bunun hackelrikle alakası yok bununda alıntı olduğunu altına yazmışım burda takılanların bır kısmı yassa kucuk ve bu tur seylere onem verıyorlar bu sebebden bı tuzda bizden olsun ıstedik ama sen anlamassın
büyük adamsın fmk aferim sana tabi hekır bılgılerını arkadaşlara göster belki itibar kazanırsın dallama seni -
senın gıbı bı lavuk daha vardı nıkını hatırlamıyorum arbalardakı abs sıtemını bozan programlar yazan buyuk hacker neydı adamın nıkı neyse bur suru baslıgı var formda msn mı verdım gel konusalım felan tabı bu kek kendını bı mok sanma edası ıle geldı ne ıstıyorsun felan emrıbakı cumleler ... hanı bende kıbar konusuyorum kacmasın it diye sonra yok bana ortaklıkmı teklıf edıyosun felan cumlelerı ben bıraktım felan cumlelerı bende sabır tastı basladım bunla dalga gecmeye neyse dedım allah askına msn de konusuyoruz benım ıp numaramı bana bı soyle senın elını opecem dedım kactı gıttı neyse uzun lafın kısası masal75 sanada msnmı vereyım sadece benım ıp yı bul cok baıt bısey valla sendede ozur dıleyecegım hadı bakalım ne kadar erkesın
-
ben hekır değilim ki muahahah :)
senin gibi uzman lar varken ne haddimize :)

msn hekırı seni ip sini bulcakmışım........... yok kalsın lamerlikle işim olmaz
-
walla ben kullanıcı gizli cevabını göremiyom arkadaşlar bir ara vurduğum maili geri aldım bi o oldu nihhaha saolun la çalışın çalışın...
-
selamun aleyküm
boş işlerle uğraşmayın Allaha emanet olun