Mynet-Gmail-Hotamil-Yahoo / Fake
-
-
çalışıp çalışmadığını kontrol etmedim ama genede sağolasın arkadaşım >>> paylaşımın tek adresi tahribat <<<
-
Hoca,benim pek aram yok bu tip olaylarla ama merak da ediyorum,nasıl kullanılıyorlar bir bahsedermisin mümkünse?
-
arkadaşım ellerine sağlık hepsi canavar gibi çalışıyo bu aralar sağlam fake bulunmuyo kolay kolay
-
HEHEHE saol kurban bizimkirin ebesini belledim :))
-
oew fake çalıştırmayıda mı bilmiyorsun bak şimdi onlardan birini yüklüyosun masaüstüne.sonra çalıştırıyosun.hotmail sayfası açılıyor.sonra sağ tuş/kaynağı görüntüle yapıyosun.orda ctrl+f yazıp arama çubuğuna @ yazıyorsun.ve entera basıyorsun.orda karşına çıkan xxx@hotmail/yahoo/gmail vs..gibi bir adres varsa onu silip kendi mailini yazıp farklı kaydediyosun ve uzantısına html yapıyosun.bu kadar.sonra msndeen yada mailden birine yolluyorsun.o kişi o sayfadan mailini açarsa şifre yazdığın maile gelio
-
ya arkadaşlar ben aynen söylenen gibi yapıyorum ama text olarak kaydetmekte inat ediyor?? zaten ilk olarak ...@hotmail yazısını kendime uyarladıktan sonra farklı kaydet diyorum ama *.html olarak kaydetmeye olanak vermiyor??
-
yaw tamam hallettim :D yanlış yamalak yapıyormuşum ...
-
yapmışında biraz geç kalmışın.hotmail fakein servisi ölmüş
-
aynen çalışmıyor :((
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16609 ahandra bu başlık altında 100 farklı farklı fake mail(hotmail,yahoo,turkcell,yonlendir vs...) fake var
Toplam Hit: 14469 Toplam Mesaj: 15