folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mynet Oyunda Nasıl Çok Yüksek Puanlı Olunur?

Mynet Oyunda Nasıl Çok Yüksek Puanlı Olunur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

O çok yüksek puanlı sadıçların renkleride değişik oluyor fark ettiysen ve genelde bu sadıçlar admin ya da moderaöt gibi bir şey oluyor sitede.

Saygılar.

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Aq o yöneticilerde maldı sen puanını çat diye yükseltince çakozlamıcaklar,bakıcaklar bu nası yükseltmiş,loglara bakcaklar hiç maç yapmadan puanın artmış,çekicekler banı görücen :D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aq o yöneticilerde maldı sen puanını çat diye yükseltince çakozlamıcaklar,bakıcaklar bu nası yükseltmiş,loglara bakcaklar hiç maç yapmadan puanın artmış,çekicekler banı görücen :D
    -----------------------------

YaNİ... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    ya puanı yükseltince herif kazandı kaybettiyi de ona göre ayarlıyor.100000 puanı olan var.adam 20bin kere oynamış falan gösteriyor.insan ömrü mü yeter.ayrıca moderatörlükle alakası yok. joker kanalı var mesela orda 30 40 kişi var sırf böyle.

Cesaret , Asalet , Adalet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

alıntı

from : burakx---- 

arkadaşlar bu mynet oyunda normal bi kullanıcı 2000 3000 puana ulaşırken millet çok daha yüksek puanda.birisinden duydum programla falan yapıyoruz dedi.bilgisi olan varmı?

----

keske bende senin gibi olsam a.q. işim gücüm olmasa derdim olmasa sonra gitsem kıçı kırık bi sitedeki tavla puanlarını g.tüme takıp tbtye konu açsam. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrikO
    KrikO's avatar
    Erkek

Ben yıllardan beri mynette oyun oynadığım için ewt bu tür puanları biliyorum bazıları kendi yapmış bazıları ise  puan yükseltici die bi program sayesine herhalde bu prgrm en fazla 100bine kadar yapıor ondan sonrası olmuor bildiklerim bu kadar:))

ŞaRaP İçErİm EsRaR ÇeKeRiM KaFaM GüZeLsE ÇeKeR GiDeRiM EzAn iLe BaŞlaR SeLa iLe BiTeR KrALıNa DeĞiL AlAyInA ReSt ÇeKeRiM!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek

yolbulucu demiş ki keske bende senin gibi olsam a.q. işim gücüm olmasa derdim olmasa sonra gitsem kıçı kırık bi sitedeki tavla puanlarını g.tüme takıp tbtye konu açsam. 

kardeş  bana böyle diyorsun da senin açtıgın başlıklara baktım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40626  ajdar oyunu.. bu ne alaka o zaman?

efendi gibi şurda birşey sorduk.bilmiyorsan illa bişey yazmana gerek yoktu.

Cesaret , Asalet , Adalet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    arkadaşım gugıla sorsana, adamlar o kadar para harcamış o kadar server çalıştırıyorlar :S

///______________
Toplam Hit: 3052 Toplam Mesaj: 19