Mynet Oyunda Nasıl Çok Yüksek Puanlı Olunur?
-
O çok yüksek puanlı sadıçların renkleride değişik oluyor fark ettiysen ve genelde bu sadıçlar admin ya da moderaöt gibi bir şey oluyor sitede.
Saygılar.
-
Aq o yöneticilerde maldı sen puanını çat diye yükseltince çakozlamıcaklar,bakıcaklar bu nası yükseltmiş,loglara bakcaklar hiç maç yapmadan puanın artmış,çekicekler banı görücen :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Aq o yöneticilerde maldı sen puanını çat diye yükseltince çakozlamıcaklar,bakıcaklar bu nası yükseltmiş,loglara bakcaklar hiç maç yapmadan puanın artmış,çekicekler banı görücen :D
-----------------------------YaNİ...
-
ya puanı yükseltince herif kazandı kaybettiyi de ona göre ayarlıyor.100000 puanı olan var.adam 20bin kere oynamış falan gösteriyor.insan ömrü mü yeter.ayrıca moderatörlükle alakası yok. joker kanalı var mesela orda 30 40 kişi var sırf böyle.
-
alıntı
from : burakx----
arkadaşlar bu mynet oyunda normal bi kullanıcı 2000 3000 puana ulaşırken millet çok daha yüksek puanda.birisinden duydum programla falan yapıyoruz dedi.bilgisi olan varmı?
----
keske bende senin gibi olsam a.q. işim gücüm olmasa derdim olmasa sonra gitsem kıçı kırık bi sitedeki tavla puanlarını g.tüme takıp tbtye konu açsam.
-
Ben yıllardan beri mynette oyun oynadığım için ewt bu tür puanları biliyorum bazıları kendi yapmış bazıları ise puan yükseltici die bi program sayesine herhalde bu prgrm en fazla 100bine kadar yapıor ondan sonrası olmuor bildiklerim bu kadar:))
-
yolbulucu demiş ki keske bende senin gibi olsam a.q. işim gücüm olmasa derdim olmasa sonra gitsem kıçı kırık bi sitedeki tavla puanlarını g.tüme takıp tbtye konu açsam.
kardeş bana böyle diyorsun da senin açtıgın başlıklara baktım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40626 ajdar oyunu.. bu ne alaka o zaman?
efendi gibi şurda birşey sorduk.bilmiyorsan illa bişey yazmana gerek yoktu.
-
arkadaşım gugıla sorsana, adamlar o kadar para harcamış o kadar server çalıştırıyorlar :S