MYO"Lulara Kısa Dönem Askerlik Yok
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------stif sen yanlış biliyor olmasaydın YÖK başkanı bu öneriyi yapmazdı,
sen yanlış biliyor olmasaydın Genlkurmay Başkanı bu öneriyi reddetmezdi.
demekki neymiş, okul sadece meslek sahibi olmak için okunmuyormuş ki bunlar olmuş..
bilmem anlatabildim mi?
-----------------------------
abi neyi yanlış biliyorum onu açıklayabilecekmisin bana :) ben 4 yıllık okul mezunu bile olsam gider 12 ay paşa paşa askerlik yapar gelirim. 6 ay tatil gibi gelir, askerlik yaptığımız belli olsun :P -
bencede 5 ay az ama askerde yaptıklarıma bağlı bana yaprak toplatıp, patates soyduracaklarsa 12 ay ne işim var. ama işe yarayacak görevim olduktan sonra yaparım 15 ay. ama çoğu kişi askerliği boşa giden zaman olarak değerlendiriyor bu bir gerçek.
-
baron_27 bunu yazdı:
bencede 5 ay az ama askerde yaptıklarıma bağlı bana yaprak toplatıp, patates soyduracaklarsa 12 ay ne işim var. ama işe yarayacak görevim olduktan sonra yaparım 15 ay. ama çoğu kişi askerliği boşa giden zaman olarak değerlendiriyor bu bir gerçek.
asteğmen gidersin misal patates soymaz soydurursun hacı sende, yada komando olarak gider asteğmen olur tim verirler 16 kişilik dağda yedikleri kaba pisleyen ezikleri kovalarsın. -
Stifler bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
asteğmen gidersin misal patates soymaz soydurursun hacı sende, yada komando olarak gider asteğmen olur tim verirler 16 kişilik dağda yedikleri kaba pisleyen ezikleri kovalarsın.
e tabi öyle olsun, seve seve. ama askere gidenlerin % kaçına nasip oluyo o dediklerin. bana denk gelir miki :D
Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 15