folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder MYO"Lulara Kısa Dönem Askerlik Yok

MYO"Lulara Kısa Dönem Askerlik Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

stif sen yanlış biliyor olmasaydın YÖK başkanı bu öneriyi yapmazdı,

sen yanlış biliyor olmasaydın Genlkurmay Başkanı bu öneriyi reddetmezdi.

demekki neymiş, okul sadece meslek sahibi olmak için okunmuyormuş ki bunlar olmuş..

bilmem anlatabildim mi?

abi neyi yanlış biliyorum onu açıklayabilecekmisin bana :) ben 4 yıllık okul mezunu bile olsam gider 12 ay paşa paşa askerlik yapar gelirim. 6 ay tatil gibi gelir, askerlik yaptığımız belli olsun :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bencede 5 ay az ama askerde yaptıklarıma bağlı bana yaprak toplatıp, patates soyduracaklarsa 12 ay ne işim var.  ama işe yarayacak görevim olduktan sonra yaparım 15 ay.  ama çoğu kişi askerliği boşa giden zaman olarak değerlendiriyor bu bir gerçek.

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    bencede 5 ay az ama askerde yaptıklarıma bağlı bana yaprak toplatıp, patates soyduracaklarsa 12 ay ne işim var.  ama işe yarayacak görevim olduktan sonra yaparım 15 ay.  ama çoğu kişi askerliği boşa giden zaman olarak değerlendiriyor bu bir gerçek.
    asteğmen gidersin misal patates soymaz soydurursun hacı sende, yada komando olarak gider asteğmen olur tim verirler 16 kişilik dağda yedikleri kaba pisleyen ezikleri kovalarsın.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:
    asteğmen gidersin misal patates soymaz soydurursun hacı sende, yada komando olarak gider asteğmen olur tim verirler 16 kişilik dağda yedikleri kaba pisleyen ezikleri kovalarsın.
    e tabi öyle olsun, seve seve. ama askere gidenlerin % kaçına nasip oluyo o dediklerin. bana denk gelir miki :D

///______________
Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 15