Mysql De Admin Olma - VB
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
daha fazla açılama :D md5 i buldum zaten onu düşündümde allogaritmanı anlayamadım? o md5 aslında onun şifresi md5 i kırınca onun hesabına girebilirmiyim ?
-----------------------------kendi md5 kodunu onunkiyle değiştiriceksin bu kadar yada mail adresini değiştirip şifremiu unuttum ayağı yapıcaksın
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX bunu yazdı:
daha fazla açılama :D md5 i buldum zaten onu düşündümde allogaritmanı anlayamadım? o md5 aslında onun şifresi md5 i kırınca onun hesabına girebilirmiyim ?
-----------------------------kendi md5 kodunu onunkiyle değiştiriceksin bu kadar yada mail adresini değiştirip şifremiu unuttum ayağı yapıcaksın
-----------------------------doğru zekice sağol :) da kendi mail adresimi değiştirmeyi bende diyorum ya işte nerden değiştireceğim onu soruyorum :)
-
nese tamam avzgeçtim of uraşamam :|
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------doğru zekice sağol :) da kendi mail adresimi değiştirmeyi bende diyorum ya işte nerden değiştireceğim onu soruyorum :)
-----------------------------bak tekrar tekrar anlatırorum
user tablosuna gir kullanıcıları görüceksin en üstdeki admindir onun yanında kalem gibi bi simge olucak(değiştir) ona tıkla adamın tüm bilgileri karşına gelicektir altda mail: yazan yerde mail adresi yazar orayı değiştir git de tamamdır
-
maalesef işte user tabllosuna girince üyeler çıkmıyo.
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
Config.php'de superadmin'in id'sini 1 olarak ayarladınmı?
-----------------------------yok sinan yapmadım onudamı yapmam gerekiyo?
-----------------------------Tabi olm yap onu.
-
user tablosuna gir. yukarıda sekmelerden gözat'ı tıkla. listeden id'si 1 olandır muhtemelen onu düzenle. password alanına kendi şifrenin md5ini koy kaydet. bu kadar.
-
Ya uğraşmadım daha fazla. Sildim bütün dbyi. Yedekler vardı onlarıda sildim gitti lanet olsun içeride mal mal insanlar vardı zaten hepsi havalı. Iyi oldu adamlara =) site yonja ile ilgili bir siteydi. Bilirsiniz çok mallar vardır orada