Mysql De Admin Olma - VB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DoctorX bunu yazdı:
    -----------------------------
    daha fazla açılama :D md5 i buldum zaten onu düşündümde allogaritmanı anlayamadım? o md5 aslında onun şifresi  md5  i kırınca onun hesabına girebilirmiyim ?

kendi md5 kodunu onunkiyle değiştiriceksin bu kadar yada mail adresini değiştirip şifremiu unuttum ayağı yapıcaksın

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

DoctorX bunu yazdı:
    daha fazla açılama :D md5 i buldum zaten onu düşündümde allogaritmanı anlayamadım? o md5 aslında onun şifresi  md5  i kırınca onun hesabına girebilirmiyim ?

kendi md5 kodunu onunkiyle değiştiriceksin bu kadar yada mail adresini değiştirip şifremiu unuttum ayağı yapıcaksın

doğru zekice sağol :) da kendi mail adresimi değiştirmeyi bende diyorum ya işte nerden değiştireceğim onu soruyorum :)

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    nese tamam avzgeçtim of uraşamam :|

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DoctorX bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:

DoctorX bunu yazdı:

doğru zekice sağol :) da kendi mail adresimi değiştirmeyi bende diyorum ya işte nerden değiştireceğim onu soruyorum :)

bak tekrar tekrar anlatırorum

user tablosuna gir kullanıcıları görüceksin en üstdeki admindir onun yanında kalem gibi bi simge olucak(değiştir) ona tıkla adamın tüm bilgileri karşına gelicektir altda mail: yazan yerde mail adresi yazar orayı değiştir git de tamamdır

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    maalesef işte user tabllosuna girince üyeler çıkmıyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

DoctorX bunu yazdı:

PriesTBT bunu yazdı:
    Config.php'de superadmin'in id'sini 1 olarak ayarladınmı?

yok sinan yapmadım onudamı yapmam gerekiyo?

Tabi olm yap onu.

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    user tablosuna gir. yukarıda sekmelerden gözat'ı tıkla. listeden id'si 1 olandır muhtemelen onu düzenle. password alanına kendi şifrenin md5ini koy kaydet. bu kadar.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    Ya uğraşmadım daha fazla. Sildim bütün dbyi. Yedekler vardı onlarıda sildim gitti lanet olsun içeride mal mal insanlar vardı zaten hepsi havalı. Iyi oldu adamlara =) site yonja ile ilgili bir siteydi. Bilirsiniz çok mallar vardır orada

Toplam Hit: 3901 Toplam Mesaj: 19