N-70 Almak İstiyorum
-
arkadaslar sizce n-70 almaya değer bi telefon mu 700 ytl ye kadar sınırım var veya onun yerine önerdiginiz bir nokia modeli varmı ?
-
hocam bana sorarsan ki sormuşsun :)
bence bir tele 700 YTL verilmez paraya yazık hepsi konusturuyo...
çok güzel özellikleri olan bir sürü ucuz tel var piyasada onalara bak 250-300 ytllik en fazla...
birde şu bizim marka takıntısı var nokia olacak n seires falan bunlara takılma BENCE
-
Valla ben 3 ay önce aldım hakaten çok memnunum.
Mp3leri baba gibi dinliyorsun.Ses kalitesi mükemmel...
Ama alacaksan bence n-70 music edition al onlar deli bişe... -
octopus bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana sorarsan ki sormuşsun :)
bence bir tele 700 YTL verilmez paraya yazık hepsi konusturuyo...
çok güzel özellikleri olan bir sürü ucuz tel var piyasada onalara bak 250-300 ytllik en fazla...
birde şu bizim marka takıntısı var nokia olacak n seires falan bunlara takılma BENCE
-----------------------------
hocam senide anlıorum 350 ytl e aldıgım Lg telim vardı kayboldu İRF ibnesi bilir gördü telden memnundum ama kayboldu işte ama simdi nokia alcam dedim n-70 falan anla yani :D -

Nokianin son Sürümü N95 , Gerçi daha çikmadilar piyasaya dogru durust ama neyse(H)
-
tabi erkesin kendi görüsü ALacaksanda al yani alma demem...
-
sence fiyatı ne kadar olur :D onun YARAMAZ
bide bu music editionun ne farkı var klasik n-70 le arasında ne kdar bi fiyat farkı var bi bilgilendirin pls ^^
-
sony ericsson W serisi derim ben..
bence nokia devri kapandı artık..
sony ericcsson W810i,K750i,W300i,W850i tavsiye ettiğim modeller ve bana göre bu tavsiye ettiğim modeller n70 den kat kat iyi özellikle W810i yi tavsiye ederim.. -
ben alma derim sana walla ben biras kullandım hoşuma gitmedi fuzuli para verirsin die dusunuyorum
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
sony ericsson W serisi derim ben..
bence nokia devri kapandı artık..
sony ericcsson W810i,K750i,W300i,W850i tavsiye ettiğim modeller ve bana göre bu tavsiye ettiğim modeller n70 den kat kat iyi özellikle W810i yi tavsiye ederim..
nokia alcam atakan :D dierlerinden tavsiye isetmiorum abi mucx -
abi yok yok o telefoonda sanirsam :) olagan ustu bisey :):)
fiyati ise 660 % 799 euro arasinda bisey :(