N11 Kupon Amme Hizmeti
-
Duyuru!
11.11 de benim hesap üzerinden kupon kullanan mürit kardeşlerim
Bakıyorum ki herkes siparişini teslim almış ve kargoya verilmiş görünüyor. Eğer siparişlerinizi teslim aldıysanız lütfen ürünleri onaylayın yoksa sizden haber gelmezse ben onay verip geçeceğim yarın akşama kadar.
-
hala kullanabiliyor muyuz?
-
JOE bunu yazdı
Duyuru!
Bakıyorum ki herkes siparişini teslim almış ve kargoya verilmiş görünüyor. Eğer siparişlerinizi teslim aldıysanız lütfen ürünleri onaylayın yoksa sizden haber gelmezse ben onay verip geçeceğim yarın akşama kadar.
hocam ben teslim aldım benimkine onay verebilirsin :)
sıkıntı kalmadı.
cok tesekkürler. -
ehveniser bunu yazdıJOE bunu yazdı
Duyuru!
hocam ben teslim aldım benimkine onay verebilirsin :)
sıkıntı kalmadı.
cok tesekkürler.Hocam neyi kimin aldığını bilmediğim için toplu onayı basacağım yarına kadar dönen olmaz ise :)
-
3Dxsolid bunu yazdı
11.11 kampanyası bitti hocam. Ama olursa paylaşırım yine burada
-
beyler bayanlar 175 lira tutarında alışveriş yapacagım. urun ındırımde kupon kullabılyıor muyuz ?
-
JOE bunu yazdı3Dxsolid bunu yazdı
11.11 kampanyası bitti hocam. Ama olursa paylaşırım yine burada
sağol kardeş
-
rui bunu yazdı
beyler bayanlar 175 lira tutarında alışveriş yapacagım. urun ındırımde kupon kullabılyıor muyuz ?
125/20 lik kuponlar var onu kullanabilirsin. Birde bkm express ile alışveriş yaparsa 20 tl den ordan iade gelir.
-
qoqo bunu yazdırui bunu yazdı
125/20 lik kuponlar var onu kullanabilirsin. Birde bkm express ile alışveriş yaparsa 20 tl den ordan iade gelir.
world kart var hocam. 2 tane kupon tanımlı bende 17:27 den sonra aktif olacak dıor sistemde. onu beklıyorumç
-
elimde 1500/100 liralık indirim kuponu var isteyen arkadaşa kullandırabilirim.
Pierre Cardin Home %70 İndirim Kuponu indirim kuponu kullanmak isteyene ücretsiz verebilirim. (Pierre Cardin Annabelle Yemek TakımıPierre Cardin Bouquet Yemek TakımıPierre Cardin Poem Yemek TakımıPierre Cardin Glamour Yemek Takımı
)Kategorilerinde geçerli