N"Apmalıyım ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2003
    Erkek
    ...
    Okulda yeni bir kız gördüm.Ve kız gerçekten de çok hoştu.Ben de yine okulda tanıştığım bir arkadaşıma kızdan bahsettim.O da bana o kızı çok iyi tanıdığını söyledi.Kızı anlattı.Tam istediğim gibi adam gibi bi kız olduğunu anladım.Ve arkadaşım(kısaca g diim ona.)bana ısrar etmeye başladı hadi seni kızla tanıştırayım diye.Ben de hep kaçıyordum yok abi yapma, yarın, yarın diye..
    En sonunda bir gün tanıştık.Elimi sıkar mı diye düşünüyordum.Bana yaklaştı.Ben de elimi verdim.Sıktı.Güşümsedi.Çok sevindim.Salak veletler gibi içimden sırıtıyordum.Dışa yansıtmadan yırtınarak gülüyordum :).
    En sonunda dedim bıktım artık çıkma teklif etcem kıza.Arkadas hep ısrar ediyo zaten. (Bunlardan önce, tanışmadan once de bi konusmustuk kızla.Ben zamanında bi sene atlamıştım hazırlıkta fln.Bunları g anlatmış kıza.Kız baya bi sevindirik fln oldu.Ben kıza bakmamaya çalışsam da arada bi gözüm kayıyodu.Hep korkuyodum anlicak ondan hoşlandiimi dye.Neyse işte bu da boyleo ldu bitti...)Tamam dedim çıkma teklif etcem.Ama git arkadasına sor çıktıı biri var mı dye dedim.O da tmm dedi.Fırladı.Dur dur diye bağırdım.Gitti arkadasına sordu.Diğer kız da (çıkma teklif ettiim kızın arkadası.Ona da x diyelim :) matematik işlemi gibi oldu.Denklem fln :P) x de benim sorduumu sordu.g de ewt dedi.x de ben blyodum zaten hissetmiştim fln dedi.Benim sevdiğim kız da benden bahsediyormuş.Bak ne kdr çalışkan fln dyomuş.Yakışıklı fln dyomuş.Çıktığı biri de yokmuş.Bundan önce de başka bi arkadasım bu kızlacıkmak isteyen baska bi oglana yardim etmiş.sms fln...Neyse işte bunlar çıkmış en sonunda(bunlar bu yıl oluo).Bi de soyle o zmn cıkma teklif etsin demiş g ye.O da geldi bana soyledi.(Hepimiz farklı sınıflardayız bu arada yine) Ben de aceleye getirip ya o gün akşam ya da sonraki gün akşam çıkma teklif ettim.Bu haberci kız, yani x de gidip benimkine şakımış.HErneyse g de gidip çıkma teklif etmiş kıza.Kız da bu sene ara verdiini bu sene kimseyle çıkmicanı solemiş.Ama abi hani bi arkadasım anlatmıştı ya bana birine yardım ettini fln.Her neyse **
    Başka bi arkadasa danistim bana ısrar et dedi.Ayak yapio dedi.Klasik ısrardan hoslanirim tribi dedi.Sansini zorla dedi.Yutma sakn.Fazla da ısrar etme fln dedi.
    Abi şimdi ben ne yapmalıyım ?
    Umarım sonuna kadar okuyabilenler vardır...
    Acaba cep numrasını alıp ısrar etsem olur mu ki ?

    This time, action must speak louder than words...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    abi sonuna kadar okudum ama fazla birşey anlamadım anladığım tek birşey var sen bir kızı seviyon oda zor çıkarıyor öyleyse benim sana vereceğim tavsiye o sana naz yapıyor peşini bırakma ısrar et ama aşırıya kaçma (bu kafayla bende ne yazdım yaa)

    sex bir sanattır tecavüz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2003
    Erkek
    katil_tm bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi sonuna kadar okudum ama fazla birşey anlamadım anladığım tek birşey var sen bir kızı seviyon oda zor çıkarıyor öyleyse benim sana vereceğim tavsiye o sana naz yapıyor peşini bırakma ısrar et ama aşırıya kaçma (bu kafayla bende ne yazdım yaa)
    -----------------------------

    Neyi anlamadiini soyle de anlatayım
    ----
    Ben bu işlerde biraz utangacolurum.Arkadasa soyleyip cep numarasını fln mı alıp soyleyeym ? yoksa yine arkadas vasıtasıyla bi daha mı çıkmaa teklif edyim ?

    This time, action must speak louder than words...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snipper
    snipper's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ekim/2003
    Erkek
    sana tek bırsey soyleyecegım ama ıyı dusunup karar ver eger bu kızla ılerısı ıcın bırsey dusune bılıyorsan pesını bırakma ama eger cıddı bır ılıskı dusunmuyorsan takma kafanı unut gıtsın
    baska bırsey sormak ıstersen beklerım.

    allaha emanet ol
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casanowa
    casanowa's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2003
    Erkek
    bu işler godoşla olmaz , asla olmaz... herzaman kendin konuşucan...
    bu arada kıza bi bir sefer daha yawsa, olmassa asla olmas... bidaha deneme, yuzune bile bakma bu yontemle kız sana delıler gıbı asık olabılır yada onunda sıkınde olmas.... bu arada ara verdım geyıklerıne sakın kanmayın....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Temmuz/2003
    Erkek
    Skindirik hayat detayları daha sakin ve normal olmalıyım
    sev işte ne dim sev sev ve yine sev
    sonra acı çek

    Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2003
    Erkek
    saçma sapan şeyler bunlar biri olmassa biri olur ztr et gitsin sen diil o senin peşinden koşsun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek
    -

    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2002
    Erkek
    sonuna kadar okudum yazini ama zor anlasilio konu neden dersen karisik yazmisin yani devrik cumleler yazdigin ordan girip burdan ciktin icin zor anlasilio ama anladim sen bi kizi sefion kis dusunmuom demis sana bence israr et naz yapio vazgecme hadi kolay gelsin eyw.

    ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2003
    Erkek
    Abü valla bıktım kızdan.Daha doğrusu kızın arkadaşından.Şerefsiz gidip herşeyi ötüyor kıza.Bir sürü plan kurdum.Ama dedim abi neden ben onun peşinden koşuyorum ? Yukarıda başka biri daha demiş.Aynen katılıyorum.Ama nedense kızlar pek teklif etmiyor(Gerçi bana hep kızlar teklif eder.Hayatımda 3 kere teklif ettim.Bu 3.)
    Artık kızdan pek hoşlanmamaya başladım.Acaba deneme amaçlı denesem mi ki ? Ama arkadaşlarından ayrılmıyor a.k..
    Ayrılsa belki birşeyler konuşabiliriz.Bu çöpçatan olayları pek sevilmiyor.Bunu da bugün öğrendim.Benim eskiden çıktığım kıza başka bir arkadaşım çıkma teklif etti.Daha doğrusu bana de dedi.Gittim dedim.O da yüzüme söyleyemiyor mu dedi.O hele bir gelsin yüzüme söylesin dedi.Gerçi birşey değişmez ama sorsun yine de dedi.Ben de hadi ordan gönül eğlendireceksin değil mi dedim.Tanıyorum çünkü kızı.O da yok ya falan dedi.Peki dedim geçtim.
    Bu arada 13-14 değiliz.Ben 16.Kız da taş çatlasa 15.Hatta sanırım yaşıtız.

    This time, action must speak louder than words...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RNA
    RNA's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ekim/2003
    Erkek
    kızıldereli yazısı gibi lemm bu
    çözmesi vakit aldı neyse eğer ciddiysen bırakma derim sonuna kadar git


    (he birde birdaha bu kadar uzun yazacaksan biraz düşün acele etme) :)
Toplam Hit: 3715 Toplam Mesaj: 19