N70"İmi Kaça Satmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 27.02.2007 tarihinde n70 aldım.Servisten değişim istendi ve 11.11.2008 tarihinde yeni telfonuma kavuştum.N70 i satıp e65 özelliklerinde (wireless) telefon almayı düşünüyorum.Gezdiğim yerler içine bakmadan 150 kağıt diyorlar.Bu fiyatada vermek salaklık olur 1 aylık telefonu...Piyasayı takip eden varsa kaçtan vermeliyim n70'i....

n70 özelliklerinde ve wirelessi olan ve ikinci eli 300-350 ytl arasında olan bi tek e65 biliyorum.Eğer bu özelliklerde önerdiğiniz başka bir telefon varsa söylermiisiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam telefoncuya telefonu o fiyata satma bence.

Acelen varsa satabilirsin ama yani telefon alacak eş dost varsa onlara 200 den falan bırak.

Bende de var zamanında 400 e almıstım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    150 ytl ye verilecek telefon değil zaten.En azından 1 aylık.En azından garantisi var ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    benimde 6600 var o kaça gider sizce :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    benimde 6600 var o kaça gider sizce :)
    -----------------------------

Telefoncuya satacaksan ve temizse taş çatlasa 50  :)

Ama sen maçlara falan giden adamsın.Maçda onu salla rakip takımın futbolculardan birinin kafaya.Kesin kafası yarılır adamın.

Bence böle daha iyi değerlendirmiş olursun :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

yok daha o kadar kırmadım kafayı :D

beklemedeyim bakalım şimdilik satarım bi ara :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    e 51 e baktın mı onda da var kablosuz

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Bence satma. Değerinin çok altında gidiyor... Kendin kullan zaten 3G de geliyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    150 ytl yine iyi vermişler kardeş. aynısından bendede var garanti maranti hikaye kardeş ikinci el mi ikinci el olay bitti. bi ara satmaya niyetlendim 100 ytl verdi telefoncu, satmaktan vazgeçtim kavgada kullanırım diye emanet duruyor şimdi cebimde :)

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

150ye  ben de alabilirim gerçekten dediğin kadar temiz ve istanbulda oturuyorsan

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek

Ben telefoncuyum kardeş Trabzon'da. Bence sen telefonu ver kurtul abi ne kadar çektiğini telefon konusunda tahmin edebiliyorum. Hiç başka telefonda arama 2. el bir E65 aldak tanıdık bildik bir yerden kral telefon N70'de kral mı? fazlasıyla kral bir telefon ama tasbi E65'in eline su dökemez. Ben E65'i tek geçerim ... 

Toplam Hit: 3006 Toplam Mesaj: 17