N70"İmi Kaça Satmalıyım?
-
Arkadaşlar 27.02.2007 tarihinde n70 aldım.Servisten değişim istendi ve 11.11.2008 tarihinde yeni telfonuma kavuştum.N70 i satıp e65 özelliklerinde (wireless) telefon almayı düşünüyorum.Gezdiğim yerler içine bakmadan 150 kağıt diyorlar.Bu fiyatada vermek salaklık olur 1 aylık telefonu...Piyasayı takip eden varsa kaçtan vermeliyim n70'i....
n70 özelliklerinde ve wirelessi olan ve ikinci eli 300-350 ytl arasında olan bi tek e65 biliyorum.Eğer bu özelliklerde önerdiğiniz başka bir telefon varsa söylermiisiniz?
-
Hocam telefoncuya telefonu o fiyata satma bence.
Acelen varsa satabilirsin ama yani telefon alacak eş dost varsa onlara 200 den falan bırak.
Bende de var zamanında 400 e almıstım.
-
150 ytl ye verilecek telefon değil zaten.En azından 1 aylık.En azından garantisi var ...
-
benimde 6600 var o kaça gider sizce :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
benimde 6600 var o kaça gider sizce :)
-----------------------------Telefoncuya satacaksan ve temizse taş çatlasa 50 :)
Ama sen maçlara falan giden adamsın.Maçda onu salla rakip takımın futbolculardan birinin kafaya.Kesin kafası yarılır adamın.
Bence böle daha iyi değerlendirmiş olursun :)
-
yok daha o kadar kırmadım kafayı :D
beklemedeyim bakalım şimdilik satarım bi ara :)
-
e 51 e baktın mı onda da var kablosuz
-
Bence satma. Değerinin çok altında gidiyor... Kendin kullan zaten 3G de geliyor.
-
150 ytl yine iyi vermişler kardeş. aynısından bendede var garanti maranti hikaye kardeş ikinci el mi ikinci el olay bitti. bi ara satmaya niyetlendim 100 ytl verdi telefoncu, satmaktan vazgeçtim kavgada kullanırım diye emanet duruyor şimdi cebimde :)
-
150ye ben de alabilirim gerçekten dediğin kadar temiz ve istanbulda oturuyorsan
-
Ben telefoncuyum kardeş Trabzon'da. Bence sen telefonu ver kurtul abi ne kadar çektiğini telefon konusunda tahmin edebiliyorum. Hiç başka telefonda arama 2. el bir E65 aldak tanıdık bildik bir yerden kral telefon N70'de kral mı? fazlasıyla kral bir telefon ama tasbi E65'in eline su dökemez. Ben E65'i tek geçerim ...