N73 Önemli Bilgiler (Sorunları Olanlar Da Baksın)
-
otomatik tuskulidi dosya düşmüş
tekrar koyrmısın bende aldımda..
-
-
yavasligi disinda herhangi bi sorunu yok. kamerasi muhtesem. ses de guzel. tek ama tek sorun var oda yavasligi. gecen gun aldim bende bayada hosuma gitti acikcasi....
-
Buna Medya Player Yüklemek istiyorum Acaba nasıl bulabilirim bunu. :(
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
yavasligi disinda herhangi bi sorunu yok. kamerasi muhtesem. ses de guzel. tek ama tek sorun var oda yavasligi. gecen gun aldim bende bayada hosuma gitti acikcasi....
-----------------------------Lifeblogu kapatıp açık uygulama bırakmazsan son arama listelerini de arada bi temizlersen farkedilir bi şekilde hızlanma oluyo dene..
-
shockman medya player den kasıt ne ? yani güzel görünümlü bi player mı yoksa deişik formatlarda çalan bi player mı?
PS : http://rapidshare.com/files/70063363/DVX_PLAYER_TR_FULL.rar.html bu divx player kardeş
-
benim telefonum s.arabistandan geldi güncelleme yaptım ingilizce oldu telefoncu arkadasa götürdüm eski version yükledi tekrar güncellemek için ne yapabilirim türkce olmasını istiyorum modeli n73 me
-
Ya kendin firmware yükliceksin forumda mevcut ya da 20 ytl ile telefoncuya yükletceksin ya da garantin varsa beleşe yükleticeksin (S.Arabistan 'dan gelen tlf garantisi olmas)
Toplam Hit: 7377 Toplam Mesaj: 19