N91 Türkçe Nasıl Yapabilirim
-
sewgili arkadaşlarım bu gün itibari ile tariqat müridi yawuzun n91 i olmuştur şükürler olsun bu gün londradan tranfer edildi ama bi sorun vaki her şey ingilizce ingilizce dışında bir kaç dil war ama değerli türkçemizden yoksun bu alet bunu nasıl tr ye döndürürük bide bu aletin 4gb hafızası war buna işletim sistemimi yükleniyor yoksa nokia nın teknik servisinden mi şettircem bi yazarsanız memnun olurum
-
bende de var aynısı.tebrik ederim çok güzel bi seçim.4 gb hafıza falan var ama çok donuyo kardeş.yakında sende benim gibi kafayı yiceksin : )
ama 4 gb hafızası bütün bu açıklarını silio götürüo -
ewet harbidende donuo hem müzik dinleyip hem işlem yapamıyon mesela ama bide tr olsa çok ii olurdu
-
benimki türkçe.
senin ingilizceyi doğu bankta falan çevirirler galiba hadi hayırlısı -
doğu bank ne kokainman abey
-
istanbulda telefoncuların falan olduğu büyük bi han
-
ben tek yapamammı kendi pc m den usb kablosu falan da war elimde
-
valla bilemicem hoca
-
hojalar kendi basiniza yapabileceginiz seyler degil bunlar.
bunun icin elinizde sadece usb kablo gerekmiyor.
telefona yazilim yani yeni software atmak icin gerekli program ve box diye tabir edilen cihazinda olmasi gerek...
heryere götürme hojam cihazi.sonra bir daha acilir halde göremezsin.
bulundugun ilde mutlaka bir club nokia servis noktasi vardir.
yetkili servilere götür tavsiyemdir.
ayrica diger cihazlara nazaran baska bir teknolojiye sahip tek telefon olmaz özelligide var.cihazda dahili olarak 4 gb hard disk var buda kullanicilara kisitlama yapmadan hertürlü imkani verme olanagi sagliyor. cihazin donmasi tamamem yazilimsal bir olaydir. en yakin yetkili serviste yeni versiyon yükleterek bu sorundan kurtulabilirsiniz. -
çok tşk ederim kardeşim en yakında yapıcam ama bu ne kadara mal olur bana onu bide sölersen harika olucak
-
hojam yaklasik olarak 30-40 ytl arasinda degisir.
önemli bir bilgi yazilim yükletmeye götürürken bilgilerini yedeklemeyi unutma yoksa silinir hepsi....
Toplam Hit: 2016 Toplam Mesaj: 15