N95'de Ki Rehberi Iphone4'e Nasıl Aktarabiliriz?
-
merbaha arkadaşlar, ben n95 te ki numaralı nokia pc suit ile bilgisayara attım. Format excel. ben bunu nasıl Iphone 4 e aktarabilirim. Yalnız numaraların ve isimlerin sağında solunda bir sürü '','' falan filan şeyler var :)) Ya arkadaşlar bi hal yolu söyleyin bir sürü rehber numarası var. Kopyalamaya kalksam bitene kadar Iphone 5 çıkar :D
-
turksel iletisim merkezlerine git onlarda bissuru cuku olan bi alet var onla aktariveriyolar.belki para mara alirlar 3-5 lira birak alsinlar onlarin cocuklarida ekmek yiyecek
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
merbaha arkadaşlar, ben n95 te ki numaralı nokia pc suit ile bilgisayara attım. Format excel. ben bunu nasıl Iphone 4 e aktarabilirim. Yalnız numaraların ve isimlerin sağında solunda bir sürü '','' falan filan şeyler var :)) Ya arkadaşlar bi hal yolu söyleyin bir sürü rehber numarası var. Kopyalamaya kalksam bitene kadar Iphone 5 çıkar :D
-----------------------------sim karta aktar hocam simkarttan iphone 4 tak aktar.
-
iphone un son sürümü bende ki turkcell iletişim merkezlerinde ki iphone 4 ün son srümü değil haliyle aktaramadılar.
Sim karta kopyalayıp telefona atmak isterdim ancak 1900 tane kayıtı nasıl aktarcam? ayrıca hangisini kaydetti kaydetmedi nerden bilicem. Kısaca iki iş te imkansız gibi..
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------iphone un son sürümü bende ki turkcell iletişim merkezlerinde ki iphone 4 ün son srümü değil haliyle aktaramadılar.
Sim karta kopyalayıp telefona atmak isterdim ancak 1900 tane kayıtı nasıl aktarcam? ayrıca hangisini kaydetti kaydetmedi nerden bilicem. Kısaca iki iş te imkansız gibi..
outlook la senkronize et? yada facebookla? -
turkcelin rehber yedekleme servsi olmalı ordan yapablirsin diye düşünüorum ama 1900 tane diosun onu bilemem.
-
bokkafa bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
iphone un son sürümü bende ki turkcell iletişim merkezlerinde ki iphone 4 ün son srümü değil haliyle aktaramadılar.
outlook la senkronize et? yada facebookla?
face ile nasıl ediyoz? -
nokia pc suite ile outlook a alırsın daha sonra itunes ile iphone a aktarırsın.
-
N95 -> Sim card
Sim card -> Iphone4
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
N95 -> Sim card
Sim card -> Iphone4
-----------------------------250 250 geçirirsin işte ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
N95 -> Sim card
Sim card -> Iphone4
-----------------------------250 250 geçirirsin işte ?
-----------------------------telefonu çinden aldım sim kart yuvası iphone 4 ün küçük. sim kartı kestirdim ancak öyle oldu. sim kartı takınca n95 te çalışmıyor ki. ayrıca bir dünya kayıt var hangisini attığını nerden bilicem ki :S