Nadide Bir Wallpaper!
-
nfs wallpaperleri kadar güzel değil :)
aytekın sallama :D bu daha guzL
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------Etkileyici resimler...
Peki arkadaşlar fantastik resimler konusunda ilgi ve bilgisi olan varsa bi kaç link yazabilirmi?
http://rapidshare.com/files/204874628/40_Amazing_HD_Monsters_Wallpapers_1920_x_1080.rar.htmlBende bunlar vardı bir bak istersen
Teşekkürler EWELANCHE güzel resimler. -
eklentiyle olacak gibi değildi bende NeoDownloader kullanıyorum
10ar 10ar indiriyo resimleri 4 000 küsür indi 2,10 gb da şu anda ve A harfinde hala :)
-
güzelmiş senin mi:D
-
hepsini indireyim dedim xD flash gete atıyordum tümünü indirle bölüm bölüm flashget çöktü aq :Daçıyom kapanyor geri
-
bu çooook iyiymiş: http://wall.alphacoders.com/images/Game/Game-Pool-41223.jpg
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------eklentiyle olacak gibi değildi bende NeoDownloader kullanıyorum
10ar 10ar indiriyo resimleri 4 000 küsür indi 2,10 gb da şu anda ve A harfinde hala :)
eklentinin ayarı olması lazım çoklu indirebiliyo onun haricinde teleport httrack uygun iyi arşiv yapmışsın :D alperin verdiği programla da güzel olur aa ben de o programla karikatürleri atıyayım :D
@RuzgaR fantastik derken ilk linkteki gibi mi
-
kotalı olanlar bakmasın bile resimler 1-5 mb arasında 100 resme bakarsanız sonra ttnete söversiniz
*aq video bile izlemedim kotama 500 mb girmiş ttnet e kafam girsin hööö :(
:)
Bu arada 11 000 küsür inmiş 6 gb falan olmş :)
-
firefox eklentisiyle indirmeyi nasıl yapabildiniz çok aptal bişey zaten bi bilen tarif etsin bari
-
ste1n bunu yazdı:
firefox eklentisiyle indirmeyi nasıl yapabildiniz çok aptal bişey zaten bi bilen tarif etsin bari
-----------------------------onu boşver o sıkıntılı biraz hem kapatırsan kaldıın yerden devam edemiyosun
NeoDownloader Programını kullan hocam alperin verdiği linki direk programa yapıştır sadece resimleri indiriyo zaten