Nakliye İşi
-
PathfindeR00 bunu yazdı
hocam google a şehirden şehire parsiyel taşıma yazacaksın.
firmalarla konuşacaksın. sonra şöförün numarasını alırsın. adama yükleme yaparken abi kırılacak eşya var filan diye iletişim kurabilirsin.
palete yüklemen gerekebilir malları.
şöföre ayriyetten harçlık versen nasıl olur dikkatli olması için gönlünü hoş tutmuş olursun
-
Zamanın varsa bi transit kiralayıp yükleyip kendin götüreceksin tertemiz.
Zamanın yoksa transit sürecek birini bulup yine kiralayp taşıtacaksın.
Her ikisi de yoksa
http://www.altanlojistik.com.tr/parsiyel-yuk-tasima/
şunlara bir sor
yine istanbul to adana ya da tam tersi evden eve nakliyat firmaları ile görüşüp kamyona yükletip indirme bindirme dahil hizmet alabilirsin. Evden eve nakliyede en temizi olur sanırım adamlar sürekli ev eşyası taşıdığından nasıl yapacağını bilir dikkat eder falan ama tuzlu olabilir.
-
PathfindeR00 bunu yazdıC-force bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıweskeyy bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
hocam google a şehirden şehire parsiyel taşıma yazacaksın.
firmalarla konuşacaksın. sonra şöförün numarasını alırsın. adama yükleme yaparken abi kırılacak eşya var filan diye iletişim kurabilirsin.
palete yüklemen gerekebilir malları.
Hocam problem firma bulmak değil. Güvenilir daha önce iş yapılmış bir yer lazım :)
hocam bak ben işim gereği dünyanın her yerine uçakla, gemiyle, tırla mal yolluyorum.
problem firma bulmak değil doğru. ama bir firma her yükünü %100 düzgün yollamaz. hepsinde fire olur. sen şöförle bağlantı kurarsan işini kolaya alırsın. onu diyorum.
yoksa kimse sana a firması düzgün onlarla yolla diyemez.
çok düzgün garanti gidecek şeylerse şöförlü van kirala. o hizmeti verenlerde var. minibüs sadece senin yükünü götürür.
Van lı taşımacılık nasıl Türkiye de arkadaşım abd de 3 yıl bu işi yaptım abd denin her şehrini gezdim diyordu birebir yani parsiyel taşımacılığın daha birebir hali zannerdersem?
yok hocam şöyle. elemanın transporter, işte kango vs. araçları var. sana özel mal götürüyor. bunu biz çok özel mallarda kiralıyoruz.
atıyorum mesela 3 palet ürün burdan istanbuldan isviçreye parsiyelle 500 euro ya filan gitti. yanıcılı mal olduğu için gümrükte çok beklediğinden van baktım.
aynı yüke van 2100 euro dedi. ama direkt adam istediğim yerden alıp yola çıkacaktı. direkt istediğim adrese gidecekti sadece.
güvenli ama pahalı bir taşıma yöntemi. özel kargo gibi düşün.
Bu van ile taşımacılık yapmak için şartlar nedir ve bu işin piyasası ne durumda yoğun bir talep oluyor mu?
ne kadar özel kuryerlik mal hareket ediyorsa o kadar oluyor hocam.
hocam van araç alsak yapabilirmiyiz
yada alsak iş bulma konusunda sorun yaşarmıyız