Nargile 50 Sigaraya Bedel Diyorlar
-
nargilede cigara güzel oluyor ben sewiyorum şahsen özendirmek gibi olmasında :)
-
Kargo :D kullanan her yerde satıcısını bulur dert etme ama tarikatta dönelim derseniz gelin istanbula dönelim
-
aromalı bir nargile yanında bir semaver çay güzel bir müzik ve sıkı bir muhabbet tadına doyum olmaz varsın o kadarda zararı olsun eee kadı kızında bile kusur varmışş
-
hatta hazır boyle bi bölüm açılmıs benim kendi özel nargilemin tarifini veriyim
suyuna 6 7 parça buz atın
nargileyide vişne, nane, muz tömbeki varsa ondanda koydurun süper oluyor yanında bi tane papatya çayı söyleyin oh gerisi keyif zaten
-
arkadaslar 125 gr bahreyn (aromalı bir nargile tütünü) de 0,5 nikotin bulunuyormus.
tömbeki derseniz onuda ustaları bir gün onceden falan suda bırakıp sıkıyorlar.
böylece nikotini ve bazı zararlı maddeleri birazda olsun gidiyor.
sigara ile nargile arasında yapilan arastirmalara degilde kimler tarafindan yapildigina daha cok dikkat edin. zarari konusunda sigara biraz daha fazladir bana gore. birde gercek nargileciler muhabbetsiz nargile icmez. her istendiginde zaten icilemez. sigara desen ohooooooo.... fazla polemige girmenin anlami yok. sigara belli bir süre sonra zaten tiksinti veriyor. ben 7 sene ictim biraktim. son zamanlarda elimdeki seyin sigara olduguna bile inanamıyordum...
-
ankarada djarium black armadadaki tobacco shop dışında kızılayda kaçak tütüncülerde bulunabilir hemen her köşede war kesinlikle yalan 3 yıldır içiyorum ne koşuşumda ne yürüyüşümde bir farklılık war ...
-
[URL]http://www.nargile.cc/[/URL]
alın a.k nargile size :D
-
O dedikleri şimdiki dandirik nargileler değil eski nargilelerdir tahminimce;
nargile 4eva :P :) -
Özellikle sigara tiryakiliğinde günde kaç paket içildiği ile solunum fonksiyonlarının azalması arasında ilişki saptandı.
Benzer sonuçlar nargile için de geçerliydi; ancak nargilenin zararı, etkisi sigaradan daha az bulundu.
Araştırmacılar bu sonuçların olasılıkla nargile içme tekniğinden, özellikle dumanın sudan geçirilerek solunmasından kaynaklandığı düşüncesindedir... :)))
-
vehbi ii sallıon ha