folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile 50 Sigaraya Bedel Diyorlar

Nargile 50 Sigaraya Bedel Diyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    nargilede cigara güzel oluyor ben sewiyorum şahsen özendirmek gibi olmasında :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Kargo :D kullanan her yerde satıcısını bulur dert etme ama tarikatta dönelim derseniz gelin istanbula dönelim

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    megadet
    megadet's avatar
    Erkek
    aromalı bir nargile yanında bir semaver çay güzel bir müzik ve sıkı bir muhabbet tadına doyum olmaz varsın o kadarda zararı olsun eee kadı kızında bile kusur varmışş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

hatta hazır boyle bi bölüm açılmıs benim kendi özel nargilemin tarifini veriyim

suyuna 6 7 parça buz atın

nargileyide vişne, nane, muz tömbeki varsa ondanda koydurun süper oluyor yanında bi tane papatya çayı söyleyin oh gerisi keyif zaten 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

arkadaslar 125 gr bahreyn (aromalı bir nargile tütünü) de 0,5 nikotin bulunuyormus.

tömbeki derseniz onuda ustaları bir gün onceden falan suda bırakıp sıkıyorlar.

böylece nikotini ve bazı zararlı maddeleri birazda olsun gidiyor.

sigara ile nargile arasında yapilan arastirmalara degilde kimler tarafindan yapildigina daha cok dikkat edin. zarari konusunda sigara biraz daha fazladir bana gore. birde gercek nargileciler muhabbetsiz nargile icmez. her istendiginde zaten icilemez. sigara desen  ohooooooo.... fazla polemige girmenin anlami yok. sigara belli bir süre sonra zaten tiksinti veriyor. ben 7 sene ictim biraktim. son zamanlarda elimdeki seyin sigara olduguna bile inanamıyordum... 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    ankarada djarium black armadadaki tobacco shop dışında kızılayda kaçak tütüncülerde bulunabilir hemen her köşede war  kesinlikle yalan 3 yıldır içiyorum ne koşuşumda ne yürüyüşümde bir farklılık war ...

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek

[URL]http://www.nargile.cc/[/URL]

alın a.k nargile size :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    O dedikleri şimdiki dandirik nargileler değil eski nargilelerdir tahminimce;
    nargile 4eva :P :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Özellikle sigara tiryakiliğinde günde kaç paket içildiği ile solunum fonksiyonlarının azalması arasında ilişki saptandı.

Benzer sonuçlar nargile için de geçerliydi; ancak nargilenin zararı, etkisi sigaradan daha az bulundu.

Araştırmacılar bu sonuçların olasılıkla nargile içme tekniğinden, özellikle dumanın sudan geçirilerek solunmasından kaynaklandığı düşüncesindedir... :)))

the one and only yaramaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrasaral
    ultrasaral's avatar
    Erkek
    vehbi ii sallıon ha

etme eşekle muhabbet küstürüsün silme cam kırıyla ........ kesdürürsün/ istr medeni ol ister kıro her yemekten snra yak bir puro
Toplam Hit: 5229 Toplam Mesaj: 36