Nargile Alacağım Ama?..
-
hocalar şu sıralar nargileye heves etmiş bulunuyorum ufak bi nargile alıp bazen keyif yapmak istiyorum. Ama bazı sağlık sorunlarım var (Epilepsi) o açıdan sormak istediğim bi kaç bi soru var bu konuya vakıf olanlara
1- Nargile zararlımıdır zararlıysa ne kadar zararlıdır
2- Zarar derecesini ağırlığını ayarlayabiliyor cafeciler nasıl bir nargile hazırlayayım ki zararı yok denecek kadar az olsun
3- neler yaparsak zararını minumumu indirriz ki eğer zararlıysa
-
sağlık sorunun varsa içme haci
-
1 nargile = 10 paket sigara
-
yok mudur bunun zararsız hale getirme yolu çünkü aromasını çok seviyorum çok hoş bir tat
-
Tutun orani az aroma değeri yüksek olan ozel nargile yapraklari var.
-
HoLyCat bunu yazdı
Tutun orani az aroma değeri yüksek olan ozel nargile yapraklari var.
hocam isterse tütün hiç olmasın ama o aromayı tadabileyim istiyorum bu tütünlere nasıl ulabilirim
-
zararlidir ama insan evde useniyo ayda 2 kere anca yakiyorum
-
JackDaniels bunu yazdı
Doğru değil hacı bu, istersen test edebilirsin. 1 nargile yak iç 1-2 saat sonra yine 1-2 saat içinde 10 paket sigarayı bitirmeye çalış bakalım hangisi enkaz yapıyor :)
-
GusFring bunu yazdıJackDaniels bunu yazdı
Doğru değil hacı bu, istersen test edebilirsin. 1 nargile yak iç 1-2 saat sonra yine 1-2 saat içinde 10 paket sigarayı bitirmeye çalış bakalım hangisi enkaz yapıyor :)
katılıyorum
-
Arkadasim kandirmayin kendinizi nargile malesef ki zararlidir suyla suzuldugu icin ertesi gun egzoz gibi uyanmazsiniz. Fakat agir hazirlanmis bi nargile icim esnasinda tansiyonda dengesizlige mide bulantisi ve bas agrisina neden olabilir. Eger alicaksan yivsiz diger bi tabirle vidasiz nargile al fakat en az 80 tl harca aksi takdirde teneke bi nargileye sahip olirsun buda uzun omurlu olmaz. Ayrica farkli aromalarda kullanmak uzere 3 farkli marpuc bulundur ve lule sayisinida epey fazla tut bu sayede aromaya verdigin onemden dolayi nargileden daha fazla zevk alirsin lezzet karismaz. Tutunun her halini ne yazik ki sevdigim icin her turlu sorunu yanitlarim. Tavsiyem ugrasmaman ama ugrasicam dersen "keyfle, agzindan burnundan gelsin"
-
Ha bu arada sise bolumune su yerine süt koyarak daha hafif bi nargile elde edebilirsin ornegin sutlu cilek karisimi, nargile filtreleride kotu etkileri nispeten cok azda olsa sönumler. Fakat altini cizerek soylemek isterim ki bu tutunun var olan zararini azaltmaz. Malesef ki zarari azaltmak icin bir yol yok.