Nargile Genel Bakış
-
Nargile Çok farklı bişeydir hacim....8 yıldır nargilenin içindeyimher türlüsünü hazırladım içtim.içirdim...ama en güzeli en ideali bnm içn tabiki bu
en az 4 boğumlu makina
ve ewde hazırlanmış yeşil elmalı tütün...
(ha unutmadan içine az bişecikte kuru nane atınca tadına doyum olmuor :)))
-
en güzelide elmalıdır bana göre damla sakızı da güzel fakat fazla bulunmuyor.. kömürde önemli tabi. meşe kömürü en ideali her yer bunu kullanmıyor malesef..
-
Bakırköy Tomruk Cafe tavsiye ederim dumanı aroması vs.. cok iyidir.
edit:iki tomruk var benim dediğim dersaneler sokağı mı ne orda olan.
-
nargile kucuk yaslarda ozentilikten baska bişi değildir..buyuk insanlarsa kafa dagıtmak için kullanıyor..
-
Azı karar çoğu zarar =))
-
Yeşil Elma - Nane karışımı istiyosun ve keyfine bakıyosun. Yok böyle güzel karışım. Ya da evde yapmazsan biraz tuzlu olur ama; portakallı istiyosun su koyulan kısma vodka + portakal suyu koyuosun. Muhteşem.
-
Nargilenin güzel olmasını istiyosan elinde kaçak tütün olucak.başka türlü tutturamassın o güzel tadı.yerli tütünle olucak iş değil.
mısırdan kavun tütünü + cardinal melon ,
yada damla sakızı ;) (Y)
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
19 temmuzda bütün nargile salonları kapanıyor tütün yasası nedeniyle.
-----------------------------doğum günümden 2 sonra bari doğum günümde gidip içim
-----------------------------benimde dogum günümden 2 gün önce be hacım :( ama o yasak uygulanmaz uygulanmamalı :D
-
Ciğerinize yazık yav, hadi zifir ve katranı az diyecem ama asıl asıl Akciğer kapasiteniz azalıp gidiyor... iki gün sonra merdiven çıkarken kesilirseniz hatırlarsınız ozaman "ulan ne tüttürüyordum cafede beeaaa. ıhhhh hoooo ıhhh" diyerekten.
-
evt 19 temmuz olayı doğru :( izmir küçük parkta arkadaşın cafesine ilgili ihtar geldi...