Nargile Tütünü Nerelerde Kullanılır ?
-
Nargileyi kurup, hazırlamak zahmetli biraz. Tütünü kullanarak başka hangi yöntemlerle zehirleyebiliriz kendimizi ?
-
nargile tütünü ıslak tütün pek sanmıom başka yöntem oldugunu :)
izlemedeyim bakalım ne fikirler çıkacak :D:D
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
nargile tütünü ıslak tütün pek sanmıom başka yöntem oldugunu :)
izlemedeyim bakalım ne fikirler çıkacak :D:D
-----------------------------Kurutmaya çalıştım sim siyah oldu, kurumuyor:)
-
direk sigara çek hocam boşver nargile tütününü :=)
-
nargile için tütün bulamadığımda sigaradaki tütünle elma püresini karıştırmıştım :D
bişeye benzememiştim bir umut işte
istediğin şey için bir fikrim yok valla
-
http://www.nargilecim.net/index.php?p=show&pid=1297&k_id=2&kn=NARG%DDLE+K%D6M%DCR%DC
bi kutu bundan alıyosun
tütün var zaten
bi tanede bundan alıyosun;
http://www.nargilecim.net/index.php?p=show&pid=1250&k_id=0&kn=
ve kömürü ocakta iki dakkada ısıtıyosun ve nargileyi fuykluyosun hocam..
afiyet olsun.. zor bişey yok
-
efendim bir tütün eksperi olarak olaya el koymaya karar verdim ...
öncelikle o nargile tütünü ne zahmetlerle ıslatılarak nargile için uygun hale getiriliyo haberin yok tabi demi ...
kurutmaya gelince kurutmaya kalkarsanız özelliğini kaybeder zaten o
kısaca evde yapabileceğin yöntem kova olarak adlandırılan esrar kullanıcılarının iyi bildiği bi yöntemin fincan ve odun koru eklenmiş halini deneyebilirsin belkide pek randıman alamazsın ama tütünün elinde kalmasından iyidir
umarım yeterlidir :)
-
ya o değilde şu al fakherdan ankarada satan yer yok dandik yerli tütün kullanıyoruz.kaçak gelenler de bi boka yaramıyor var mı bildiğiniz bir yer ankarada internette satan yerler var ama güvenmiyorum
-
Bizim burda samimi oldugum bir nargileci var.Orjinal al fakher tütünleri var ondan alıyorum.Nargile içeceksen al fakherden şaşmayacaksın
60-65 gibi birşeyden alıyorum kilosunu ama 10 numar :D

-
swordfish bunu yazdı:
Bizim burda samimi oldugum bir nargileci var.Orjinal al fakher tütünleri var ondan alıyorum.Nargile içeceksen al fakherden şaşmayacaksın

-----------------------------ah ah İstanbulda olacaktım ankarada bi sikim yok boş bi şehir
-
swordfish bunu yazdı:

Orjinal al fakher Metal kutuda değilmi yanlışmı biliyorum ?
+
Hacı , nargile keyif işidir, eğer yapmak zor geliyosa içmessin :) Çünkü başka bi şekilde kullanamazsın tütünü..
Ben gece 1de 2 de hiç üşenmeden kalkıp hazırladığımı bilirim..