Nargile Tütünü Satıyorum..
-
çok zararlı ben nargile imalatcılığı yaptım bi zamanlar 3 ay öksürmekten uyuyamadım
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Pm'lere cevap attım.. tekrar döneceğim ben size..
@sezoo
Elimde yok toptancımla görüşeyim.. sanada dönerim..
-----------------------------beklemedeyim. varsa ve uygun olursa 2-3 kilo alabiltem var :)
-
cuneyd bunu yazdı:
hayirli satislar da ben bu nargile konusunda baska birsey sormak istiyorum..
bu elmali, naneli vs vs nargileler neden zararli ?
1 nargile 1 paket sigara kadar zararli diyorlar.. ben icince hic bi zarar hissetmiyorum :)
o kadar zararli oldugu dogru mu ?
-----------------------------yok öyle birşey. Tömbeki denilen tütün türüdür o zararlı olanı. O tütünü 40 yıllık sigara tiryakisi bile içemez o deecede ağırdır. bi ara haberlere çıkınca millet aromalılardada aynı şey var zannetti ve şu an birçok kişi nargileyi aşrı derecede zararlı olarak biliyor fakat aromalı nargilelerde zehir oranı sofordır aklında bulunsun.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
1 nargile 1 paket sigara kadar zararli diyorlar.. ben icince hic bi zarar hissetmiyorum :)
-----------------------------yok öyle birşey. Tömbeki denilen tütün türüdür o zararlı olanı. O tütünü 40 yıllık sigara tiryakisi bile içemez o deecede ağırdır. bi ara haberlere çıkınca millet aromalılardada aynı şey var zannetti ve şu an birçok kişi nargileyi aşrı derecede zararlı olarak biliyor fakat aromalı nargilelerde zehir oranı sofordır aklında bulunsun.
öyle bir dünya yok işte hocam "0" zarar diye söylenen sözler şehir efsanesidir.
hayırlı satışlar . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
öyle bir dünya yok işte hocam "0" zarar diye söylenen sözler şehir efsanesidir.
hayırlı satışlar .
-----------------------------eh be hocam sanki sıfır dedim :D koca koca sofor yazmışım işte :D Ciddiyete bindirelim Zarar derken zehirli madde içeriği sıfır konumunda dedim hhocam. zehir oranı yok denilecek kadar azdır kaliteli aroma tütünlerinde ;)
-
çizik
-
Pm atanlarra cevap attım fiyatları bu akşam paylaşıcam ilginize teşekkürler..
-
daha önce kendisinden tütün almıştım çok yardımcı oldu saolsun almayı düşünen arkadaşların bir sıkıntı yaşamayacağını garanti ediyorum.
-
alibaba bunu yazdı:
daha önce kendisinden tütün almıştım çok yardımcı oldu saolsun almayı düşünen arkadaşların bir sıkıntı yaşamayacağını garanti ediyorum.
eyvallah hacı bende seni arıyodum =) -
hacım unutmadın dimi beni