folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargileci Arkadaşlar Bu Konuya Lütfen

Nargileci Arkadaşlar Bu Konuya Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bir Abim bana Nargile yollamayı düşünüyor Arkadaşlar Ama Kendiside Bilmiyor Ne tür Alıcağını

Bu Nargilelerin Çeşitleri Varmış Nedir Bunların Çeşitleri ?

Farkları Neler ? Birde Her Marpuç'un Kendi Aroması Vardır diyorlar

O konuyuda Anlatabilirmi Birileri Teşekkürler..

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ucuz diye küçüklerinden almasın, dumanı az cıkıyo, ve de zor çekiliyo

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Marpuçta aroma diye birşey tabi ki yok hocam. Demek istedikleri tek marpuç ile sadece tek tütün kullan. Yani elma ile kullandıysan bir daha hep elma içn onunla. O yüzden ben alırken 2 ya da 3 marpuç almanı öneririm. Kesinlikle en az cafelerdeki kadar büyük olanlardan al. Aksi taktirde küçük alırsan üzer seni ne içtiğin şeyin dumanından anlarsın ne tadından anlarsın... Marpuç keçi derisi makbuldur.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hocam marpucun kendi aroması diye birşey yok marpuç dumanı çekmeye yarıyor sadece. aroma kısmı nargile tütününden kaynaklanıyor ve kaliteli bir nargile tütünü olması çok önemli nargile keyfi için. bana sorarsan asla ve asla türk malı tütün kullanma (şerbetli diye bir marka var piyasada birkaç tane daha türk malı tütün vardı) bu tütünler pek kaliteli değil. tarihi baharatçılarda arap ülkelerinden kaçak olarak getirilen tütünler oluyor. nakhla,al fakher,fakhur ilk aklıma gelen markalar. aroma olarak tavsiyem nakhla'nın çift elmalısı ve nane aromalısı. bunlar dışında eğer ucuz nargile olmasın kaliteli olsun diyorsan marpucun has deri olması, döküm nargile olması ve küçük olmaması önemlidir. b

http://www.uzmantv.com/nargile-satin-alirken-nelere-dikkat-etmek-gerekir

edit: ayrıca suyun içine süt,meyve suyu,kahve,limon,elma,buz gibi eklentiler yaparak keyfini arttırabilirsin. birden çok marpuç kullanmakta akıllıca çünkü kullandığın aromanın kokusu siniyor marpuca birden çok kullanırsan daha has bir tat alırsın.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Büyük Sıvama

Ayyıldız Serisi

Civelek

Dünyalı

Tarzında Nargile Çeşitleri Var bunların Farkları Neler ?

http://nargiletutunu.com/nargiletutunu/index.php?route=product/category&path=35

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Nargile alırken büyük boy kahveci nargilesi al
    MArpucun mutlaka keçi derisi olsun.
    Her marpucun ayrı aroması yoktur.Ama mesela bir marpucla sürekli aynı tütünü içmen gerekir.Elma ise sürekli elma.Üzüm içeceksen farklı marpucda içeceksin.Yoksa tadı karışır

diğer bir konu kömür.Mutlaka meşe odunundan kömür al.Hazır pres toz kömürlerden alma.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    hoca bırak o türleri abin desin nargileci nargilesi lazım bana. ondan alsın en iyisi odur büyükcene böyle. Sonra tavsiyem fakhur tütünü alma nalet bişey bahreyn tütünü bulabilirse alacağı yerden ondan alsın geriye kalan telk şey kömür onuda kesinlikle mese kömüründen alsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Alıncak Nargileye Bir Liste Çıkarim

- Marpuç Keçi yada kuzu Derisi Olucak

- Meşe Kömürü

- Döküm Kahveci Nargilesi

-nakhla Tütün

-Başka Eklemek İsteyen ?

Birde Marpuçların fiyatları Ne Kadardır Sizce ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Nargilede en önemli parça serdir. Serde ortadaki kısımdır.
    Neden önemlidir ? Çünkü şişeden gelen havanın dışarı sırmayıp marpunuza gelmesini sağlayan bölüm burasıdır.

Nasıl test edilir ?Ser şişeye düzgün bir şekilde yerleştirililir. Temelde açık 2 delik kalır 1. Lülenin deliği 2 Marpucun deliği. Lüle deliği elle kapatılır ve marpuç deliğinden içeri kuvvetlice üflenir. Teorik olarak nargilede açık bir yer kalmayacağından , nargilenin hava kaçırmaması gerekir.

Eğer hava kaçırıyorsa o ser alınmaz.

Şişenin yere tam olarak oturup oturmadığına, camda kırık olup olmadığına dikkat edilir.

Marpucu test etmek için bir ucu kapatılır diğer ucundan kuvvetlice üflenir, tabirimizle marpuç dans ediyorsa marpuç iyidir.
    Ayrıca marpucu santim santim inceleyip kırılmalar olmamasına dikkat edin.

Alıntı değildir.

Hayırlı olsun.

ZFC 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    IronEagle bunu yazdı:
    -----------------------------

- Marpuç Keçi Derisi Olucak

- Meşe Kömürü

-nakhla,al fakher,fakhur Tütün

-Başka Eklemek İsteyen ?

hocam Keçi değil o kuzu derisi olacak. nakhla,bahreyn al başka tütün alma. Hele hele al fakher ve fakhur hiç alma. Tad almaktan çok acı bi duman çekersin benim en nefret ettiğim şey bu. Marpuçlarda toptancıda 20 35 değişir kaşliteye göre
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    IronEagle bunu yazdı:

- Marpuç Keçi Derisi Olucak

- Meşe Kömürü

-nakhla,al fakher,fakhur Tütün

-Başka Eklemek İsteyen ?

hocam Keçi değil o kuzu derisi olacak. nakhla,bahreyn al başka tütün alma. Hele hele al fakher ve fakhur hiç alma. Tad almaktan çok acı bi duman çekersin benim en nefret ettiğim şey bu. Marpuçlarda toptancıda 20 35 değişir kaşliteye göre

Tmm Hacı Düzelttim. Büyük Boy Kahveci Nargile'si Uygundur Demi ?

Toplam Hit: 2761 Toplam Mesaj: 17