folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargileden Anlayanlar

Nargileden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

güzel ya zaten döküm oludugu için ii olur alınabilr

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hoca fiyat bana acayip ucuz geldi. ayrıca marpuç denildiği gibi plastik olursa resmen kazıklanmış olursun, içilmez onunla :) gg'de zaten alıp bakıyorsun eğer beğenmezsen ödemeyi geri çekebiliyorsun. bence al, aldıktan sonra konu aç bu böyle şu şöyle diye ters bir durum olursa iade edersin :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca fiyat bana acayip ucuz geldi. ayrıca marpuç denildiği gibi plastik olursa resmen kazıklanmış olursun, içilmez onunla :) gg'de zaten alıp bakıyorsun eğer beğenmezsen ödemeyi geri çekebiliyorsun. bence al, aldıktan sonra konu aç bu böyle şu şöyle diye ters bir durum olursa iade edersin :D

fiko ve fikirleri eyw. :)

en iyisi öyle gelsin yazarım değerlendirme yaparsınız kaç gün içinde iade etme hakımız var?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Fikret bunu yazdı:

fiko ve fikirleri eyw. :)

en iyisi öyle gelsin yazarım değerlendirme yaparsınız kaç gün içinde iade etme hakımız var?

:)) hatırladığım kadarıyla 3 gün. 3 gün içerisinde ödemeyle ilgili herhangi birşey bildirmezsen para adamın hesabına geçiyor. ama 3 gün içerisinde itiraz edersen para bekletiliyor ve ürünün iadesi isteniyor senden. 3 iş günü diye hatırlıyorum ama yinede kuralları dikkatlice incele hocam :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

alma moruq bunu saglam bişi değil

bence damaca su şişesinden yap internmette yapılısı var =)

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

dostum marpucu deri değil eğer resimdeki ise.. çakma deri şuan resime koyduğu.. yok eğer illa deri diyosa ve güvenilirse al.. fiyatta çok iyi.. önemli olan gövdenin metali ve alaşımı.. 1-2 sene çekmeden paslanacak uyduruk metali yok.. yani iyi.. paslanmaz.. vidalı olmasının hiçbir mahsuru yok sen bakma bunlara nargilenin doğuşunu bilirim.. ığdırlıyım ben irandan getirtiyoum nargilemi ciddi içicilerdenim yani :) nakhla tütün bulursan ondan al içimine doyamazsın.. ha ama şunu söyleyeyim normalini bulursan aynı vey uygun yiyata normal al.. vidalının tek kötü yanı kullanımı gıcıktır ;) söküp takması biraz sinir bozucu okadar..

Toplam Hit: 1660 Toplam Mesaj: 17