Nargileden Anlayanlar
-
güzel ya zaten döküm oludugu için ii olur alınabilr
-
hoca fiyat bana acayip ucuz geldi. ayrıca marpuç denildiği gibi plastik olursa resmen kazıklanmış olursun, içilmez onunla :) gg'de zaten alıp bakıyorsun eğer beğenmezsen ödemeyi geri çekebiliyorsun. bence al, aldıktan sonra konu aç bu böyle şu şöyle diye ters bir durum olursa iade edersin :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
hoca fiyat bana acayip ucuz geldi. ayrıca marpuç denildiği gibi plastik olursa resmen kazıklanmış olursun, içilmez onunla :) gg'de zaten alıp bakıyorsun eğer beğenmezsen ödemeyi geri çekebiliyorsun. bence al, aldıktan sonra konu aç bu böyle şu şöyle diye ters bir durum olursa iade edersin :D
-----------------------------fiko ve fikirleri eyw. :)
en iyisi öyle gelsin yazarım değerlendirme yaparsınız kaç gün içinde iade etme hakımız var?
-
Kreyzi bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------fiko ve fikirleri eyw. :)
en iyisi öyle gelsin yazarım değerlendirme yaparsınız kaç gün içinde iade etme hakımız var?
-----------------------------:)) hatırladığım kadarıyla 3 gün. 3 gün içerisinde ödemeyle ilgili herhangi birşey bildirmezsen para adamın hesabına geçiyor. ama 3 gün içerisinde itiraz edersen para bekletiliyor ve ürünün iadesi isteniyor senden. 3 iş günü diye hatırlıyorum ama yinede kuralları dikkatlice incele hocam :)
-
alma moruq bunu saglam bişi değil
bence damaca su şişesinden yap internmette yapılısı var =)
-
dostum marpucu deri değil eğer resimdeki ise.. çakma deri şuan resime koyduğu.. yok eğer illa deri diyosa ve güvenilirse al.. fiyatta çok iyi.. önemli olan gövdenin metali ve alaşımı.. 1-2 sene çekmeden paslanacak uyduruk metali yok.. yani iyi.. paslanmaz.. vidalı olmasının hiçbir mahsuru yok sen bakma bunlara nargilenin doğuşunu bilirim.. ığdırlıyım ben irandan getirtiyoum nargilemi ciddi içicilerdenim yani :) nakhla tütün bulursan ondan al içimine doyamazsın.. ha ama şunu söyleyeyim normalini bulursan aynı vey uygun yiyata normal al.. vidalının tek kötü yanı kullanımı gıcıktır ;) söküp takması biraz sinir bozucu okadar..