NASA Kara Deliği İş Üzerinde Yakaladı!
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Koymuşlar 2 tane grafikeri pc başına yaptırıyorlar photosop sonrada yok efendim karadelik yok evrenin gözü yok galaksi diye kekliyorlar milleti
Ulan bilmem kaç milyar ışık yılı uzaktaki şeyin fotografını nasıl çekiyorsun :) Fotograf çekebilmek için ışığın sana ulaşması lazım kaç milyar ışık yılından nasıl geliyor sana o görüntü
-----------------------------
"O da zaten bilmem kaç milyar yılı önceki hali"
yıldız, habere göre 20bin ışık yılı uzakta.. yani ordan çıkan ışık 20bin yılda geliyor.. yani niz 20bin yıl önceki halini görüyoruz...
Bizim güneşimiz de 8 ışık dakikası uzaklıkta yani güneşin 8 dakiak önceki halini görüyoruz
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
Koymuşlar 2 tane grafikeri pc başına yaptırıyorlar photosop sonrada yok efendim karadelik yok evrenin gözü yok galaksi diye kekliyorlar milleti
Ulan bilmem kaç milyar ışık yılı uzaktaki şeyin fotografını nasıl çekiyorsun :) Fotograf çekebilmek için ışığın sana ulaşması lazım kaç milyar ışık yılından nasıl geliyor sana o görüntü
-----------------------------NASA'nın işi gücü yok grafikerlere kara delik mi çizdirecek hocam hangi dünyada yaşıyorsun sen :D bir çok yeni teknoloji NASA sayesinde hayatımıza girdi koskoca NASA'yı bakkal Mehmet amca yaptın beş dakkada.
-----------------------------swordfish o, normaldir dediklerine kulak asmıcaksın alışırsın :)
-----------------------------Sen şimdi aya ayak basılma olayının sadece düzmece oldugunuda kabul etmezsin :)
-
İbretlik :\
-
swordfish bunu yazdı:
Koymuşlar 2 tane grafikeri pc başına yaptırıyorlar photosop sonrada yok efendim karadelik yok evrenin gözü yok galaksi diye kekliyorlar milleti
-----------------------------ya birkaç milyar ışık yılı önce olmuşsa olay ? :))
-
Nasa tuvaletlerine ayna koysa her gün görür iş üstünde karadeliği :)
-
Evet işte orası , oh yes. Bende inanmıyorum nasaya :)
-
angelofhope bunu yazdı:
ustura bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ne biçim başlık o öyle :D
-----------------------------------------------------------
----------------------------- -
Pikacu bunu yazdı: