NASA Tarihi Açıklamayı Yaptı
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Kısaca diyolar ki bir canlı, bizim ekosistem olarak canlı bulunduramaz dediğimiz bir yere uyum sağlayıp varlığını sürdürebiliyorsa evrenin herhangi bir yerinde de en garip şartlara uyum sağlayabilen ve evrilen canlılar olabilir.
-----------------------------katılıyorum hocam benimde bu açıklamadan çıkardıgım sonuç :)
-
nasıl bır yermız yerınden oynuyacak nasa dıyorsa dogrudur:)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Kısaca diyolar ki bir canlı, bizim ekosistem olarak canlı bulunduramaz dediğimiz bir yere uyum sağlayıp varlığını sürdürebiliyorsa evrenin herhangi bir yerinde de en garip şartlara uyum sağlayabilen ve evrilen canlılar olabilir.
-----------------------------bu zaten bilinen bişey dünya üzerinde bunun çok örneği var
-
zaten azıcık bir mantık yürüten biri 'burda su yok yaşam olmaz' dediklerinde güler. adamlar uzayda yaşam derken dünyayı baz alıyolar. ya da bizi uyutmak için öyle söylüyolar :D nabız yoklaması gibi geldi bana bu açıklama hayırlısı
-
Mikrop bulmuşlar ve bunuda nasıl haber yapmışlar reklama bak arkadaş ya,
-
tamamen sacmalik :S kisa zamanda muthis haber yakindir ama ;) sadece birkac yerden teyyit bekliyorum :) sonra mujdeyi verebilirim sanirim :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
tamamen sacmalik :S kisa zamanda muthis haber yakindir ama ;) sadece birkac yerden teyyit bekliyorum :) sonra mujdeyi verebilirim sanirim :D
-----------------------------NASA'daki Osman abiyi mi tanıyorsun yoksa :D
-
@Dj_DooM3 hocam içimizde de var bu elemanlardan dedin vallah senden şüphelenecez :P gecikmesin vallah bu teyyit sen nasıl burda bazı insanları kendine çektiysen çektiğin insanlarda başkalarını çekti ve bilgilendiriyor... umarım toptan rezil olmayız biz ne kadar kabul etsekte bazı insanlar somut kanıt istiyor(bilinci açık olmayanlar haklı..) nerden geliyor bu teyyitler hocam :)
-
Pehlivan bunu yazdı:
@Dj_DooM3 hocam içimizde de var bu elemanlardan dedin vallah senden şüphelenecez :P gecikmesin vallah bu teyyit sen nasıl burda bazı insanları kendine çektiysen çektiğin insanlarda başkalarını çekti ve bilgilendiriyor... umarım toptan rezil olmayız biz ne kadar kabul etsekte bazı insanlar somut kanıt istiyor(bilinci açık olmayanlar haklı..) nerden geliyor bu teyyitler hocam :)
Hocam kanalalrdan birisi muthis bir haver verdi, digerlerinden de teyyit gelişrse sizinle paylasicam. Not: TV veya radyo kanali degil... -
izzmarit bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------NASA'daki Osman abiyi mi tanıyorsun yoksa :D
-----------------------------espiri yapmissin ama harbiden nasada çalışan osman adında tanıdğım var :))