Nası Lan?!?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    agalar az önce hotmailime girdim msjlara bakıorum, ulan bi baktım :%5 dolu alan dio.. daa dün %82'ydi aq.. sora bi daa bi baktım aq 2.5 mb olmuş-->25 mb! nası yapıldıını biliodum ama hiç yapmamıştım bunun açıklaması hacklenmiş olmam mı yoksa başka bi boyut mu? bu işte bi b.kluk war gbi ama..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :)) hotmail kıyak geçmiş sana, her halde bana daha çok geçmişler 250 mb,bir arada 2 gb ye çıkacak:D

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    enteresan bişe:D ama hack olduğunu zannetmiyorum..ben olsam ilk parola ile gizli soruyu değiştirirdim..hacklense adam sana kıyak yapıp 25 mb yükseltmez ya:)) bölgesel bi sorundan bence

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    vayhayvanvay vallah a demin aynısı bana oldu a.q % 57 dolu idi bi bakdım demin %3 olmus a.q ne oluyo diodum sen yazmııısn hakkaten ne iş lan bu

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    önce mailinizi 250mb yapmak için uğraşın. yni bölgesel ayarları amerikaya göre yapın. sonra ideas.live.com adresinden live maile başvuru yapın. 2gb mailiniz hemde hotmail olsun.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ne hacklenmesi ya :)

Hotmail alanları arttırıyor o kadar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Hakkaten yav,benim de başıma aynı şey geldi,dün 2.5 mb falandı,şimdi olmuş 25!! Alanları arttırıyorlar dediğiniz gibi.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    okay hacılar bn de korktum aq noluo lan hacklendik mi die.. koskoca hayvana yakışmaz hacklenmek yani
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    he adam senin msn yi hackledi :))))))))))
    bi de alan verdi sevabına.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bendede 25 mb yazayorr

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    benimki de zaten 250 mb ama hotmail madem alanları artırıyo 2,5 GB yapar herhalde bisimkini de... :d

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 13416 Toplam Mesaj: 20