Nası Lan?!?!
-
agalar az önce hotmailime girdim msjlara bakıorum, ulan bi baktım :%5 dolu alan dio.. daa dün %82'ydi aq.. sora bi daa bi baktım aq 2.5 mb olmuş-->25 mb! nası yapıldıını biliodum ama hiç yapmamıştım bunun açıklaması hacklenmiş olmam mı yoksa başka bi boyut mu? bu işte bi b.kluk war gbi ama..
-
:)) hotmail kıyak geçmiş sana, her halde bana daha çok geçmişler 250 mb,bir arada 2 gb ye çıkacak:D
-
enteresan bişe:D ama hack olduğunu zannetmiyorum..ben olsam ilk parola ile gizli soruyu değiştirirdim..hacklense adam sana kıyak yapıp 25 mb yükseltmez ya:)) bölgesel bi sorundan bence
-
vayhayvanvay vallah a demin aynısı bana oldu a.q % 57 dolu idi bi bakdım demin %3 olmus a.q ne oluyo diodum sen yazmııısn hakkaten ne iş lan bu
-
önce mailinizi 250mb yapmak için uğraşın. yni bölgesel ayarları amerikaya göre yapın. sonra ideas.live.com adresinden live maile başvuru yapın. 2gb mailiniz hemde hotmail olsun.
-
Ne hacklenmesi ya :)
Hotmail alanları arttırıyor o kadar... -
Hakkaten yav,benim de başıma aynı şey geldi,dün 2.5 mb falandı,şimdi olmuş 25!! Alanları arttırıyorlar dediğiniz gibi.
-
okay hacılar bn de korktum aq noluo lan hacklendik mi die.. koskoca hayvana yakışmaz hacklenmek yani
-
he adam senin msn yi hackledi :))))))))))
bi de alan verdi sevabına. -
bendede 25 mb yazayorr
-
benimki de zaten 250 mb ama hotmail madem alanları artırıyo 2,5 GB yapar herhalde bisimkini de... :d
Toplam Hit: 13416 Toplam Mesaj: 20