Nasıl Barışalabilirim Bi Yardım Müridler :S
-
merhaba müridler ve mürideler sizlerden yardım istiorum ben eskı kız arkadasımla nasıl gerı barısabılırm unuturum demıstım aldırmadım ama ardan 1.5 ay gectı bıan bıle aklımdan cıkmadı nasıl onunla gerı barısabılırım bı tavsıye verın :(
ayrılmamızın nedenı bıranlık snırle kıza kahbe dedım oda bı daha konusmadı bnle benı hayatından cıkardıgını söledı sımdı gerı barısabılme ıhtımalım varmıdır sızce :(
belkı konu sacma ama benım ıcnı cok onemlı sızlerden alıcagım tavsıyeler :)
saygılar...
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yavsama seviyorsa doner
-----------------------------abı suc bnde ama bn ozur dıledm ama barısamadık yıne
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yavsama seviyorsa doner
-----------------------------:D haklı :D
-
Bu şarkıyı bi şekilde dinlet ona geri dönmezse bende wanminüt deilim :/ ama kız duygusalsa kalbi varsa tabi:P
down down: http://rapidshare.com/files/290320888/grup-22-mucize.mp3.html
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Bu şarkıyı bi şekilde dinlet ona geri dönmezse bende wanminüt deilim :/ ama kız duygusalsa kalbi varsa tabi:P
down down: http://rapidshare.com/files/290320888/grup-22-mucize.mp3.html
-----------------------------abi sarkı için cok teşk dinledim sarkıyı. sarkı güzelde ama sarkıyı dınletme gıbı bı sansım yok :(
-
Özür dile, hediye filan gönder pişman olduğunu hissettir. Artık hala dönmezse umudu kes, seven adam bu kadar bir şeyden birisini hayatından çıkarmaz tabi arkasında başka bir şey yoksa; kızı dinlemedik bilmiyoruz belki sadece dediklerin o kadarla sınırlı kalmamıştır.
Ayrılmak isteyen hatunlar birde bahane arayabiliyorlar mesela en ufak bir şeyi büyütüp bir daha barışmayabiliyorlar onun bahanesi oluyor direk ayrılacağını söylemez tabi muhakkak bir bahane gerekli ufak da olsa bu şartlar oluştuysa gerekeni yapar. Fazla üstüne düşme 6 ay sonra hatırlamassın bile -
bende aynı durumdaydım aradım it gibi pişmanım keşke aramasaydım :D
siktir et bi yenisine bak en güzeli
-
edit
seni seviyorum falan dediysen işin zor.
hala şansın var yani.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------bende aynı durumdaydım aradım it gibi pişmanım keşke aramasaydım :D
siktir et bi yenisine bak en güzeli
-----------------------------öle yapıcaz artık
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------sana iki haberim war
1- eğer kız için gurursa herşey o zman hiç umut yok (ki 1.5 aydır hala ayrısınız)
2-eğer kız seni sewiosa we gururunu hiçe sayabilecekse döner ki ettiğin lafı ben işitsem geberioda olsam geri dönmem çünkü sen tüm kişiliğe we bedene hakaret etmiş oluosun
şimdi tek yapman gereken kızdan buluşma iste hayır dicektşr eski günlerin hatrını sok araya buluş we sadece aklından geçeneri söle samimietine inanırsa o zaman umut war demektir ,))
-----------------------------abicim senın dedklerını yaprım bulusma olmadı ama telde konustum ıcımden gelenlerın hepsını soledım kız bana sadece senı affetttım ama bı daha karsıma cıkma dedı :(
-
affedise bakarmisin :) karsima cikma len nasil aftir bu resmen infazını silmem ama sucsuzsun sonsuza kadar mapus yatican .. yok böyle birsey ..barisma istegi deli gibi olsada 1-2 defa izah et pismanligini yada hatali oldugunu. ve özür dile asla yüzde yüz haksiz degilsin emin ol ve bunu yaptiginda ardindan arama ve sorma gün gelecektir özlem duyacaktır sen suanda kıcınla kus tutsan yaramaz .. yapacagin tek bir sey var o gün geldiginde bir sekilde bir yerlerde karsilastiginda farkliligini belli et .. ve her daim planini iyi kur ..yani önceden herşeyi tezgahla kaybetmek istemiyorsan cok da kovalama ne kadar kovalarsan üstelersen o kadar kacırırsın