Nasıl Bi Boynuz Darbesi !
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
resmin üstüne mouse la gelince "penis" yazıo :|
-----------------------------acaba kim yazdı :|
-
:D:D o yüzücüyü izlemiştim geçen yaz tvde göstermişti, ama diğer futbolcu olayı da fake gibi duruyo :D
-
Onların boğaya yaptıklarının yanında boğanın o adamı okşadığını varsayabiliriz. Zira çok sayıda kılıcı boğanın üzerine bir bir geçirip o canlıyı sırf zevk için acımasızca telef etmesi ne kadar insanlığa sığabilir ki....
-
ekinalp bunu yazdı:
-----------------------------Onların boğaya yaptıklarının yanında boğanın o adamı okşadığını varsayabiliriz. Zira çok sayıda kılıcı boğanın üzerine bir bir geçirip o canlıyı sırf zevk için acımasızca telef etmesi ne kadar insanlığa sığabilir ki....
-----------------------------hemde ne kılıç hemde nereye yarabbbim izleyince çok kötü oluyorum tam omuriliğine batırıyo hayvansı varlılar
o boğanın çektiği açıyı düşünemüyorum zatem bir süre sonra o boğa kendini hissetmiyo çünkü sinirler kopuyo yazık ya
-
siyanojen bunu yazdı:
ekinalp bunu yazdı:
-----------------------------Onların boğaya yaptıklarının yanında boğanın o adamı okşadığını varsayabiliriz. Zira çok sayıda kılıcı boğanın üzerine bir bir geçirip o canlıyı sırf zevk için acımasızca telef etmesi ne kadar insanlığa sığabilir ki....
-----------------------------hemde ne kılıç hemde nereye yarabbbim izleyince çok kötü oluyorum tam omuriliğine batırıyo hayvansı varlılar
o boğanın çektiği açıyı düşünemüyorum zatem bir süre sonra o boğa kendini hissetmiyo çünkü sinirler kopuyo yazık ya
-----------------------------o bi gelenek la :D
senin gibi cou kişi öle oluyo ama deişen bişi yok deişmezde =)
-
qaMbLer bunu yazdı:
siyanojen bunu yazdı:
ekinalp bunu yazdı:
-----------------------------o bi gelenek la :D
senin gibi cou kişi öle oluyo ama deişen bişi yok deişmezde =)
Arkadaş değişen bşi yok değişmez de yazmışAmacım muhalefet değil yanlış anlamayın ama.. Yanlış hatırlamıyorsam 330 yıldı galiba, 330 yıl öncesinden Osmanlı İmparatorluğu yıkılana kadar İspanya'da boğa güreşleri yasaktı..
-
lordvader89 bunu yazdı:
resmin üstüne mouse la gelince "penis" yazıo :|
hahahahahaa :) -
mont-blanc bunu yazdı:
İşte bu öküz; Hindistan'da bir kudsiyete layıktır !
:):):):):)