folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Nasıl Bir Site Önerirsin

Nasıl Bir Site Önerirsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hocam pm at bende tam senin gibi birini arıyordum (:

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

site yapmayı meslek edinmiş biri olarak , site açacak gençlere nacizane tavsiyem ; kötü fikir yoktur desteklenemeyen fikir vardır yani minareyi çalmadan kılıfı hazır olsun herşekilde her site her proje kotarılır. 

yani : ben bu siteye kimi çağıracam, nerede barındıracam, içeriğini nasıl oluşturacam diye düşündün taşındın planladıysan her fikrin iş yapabilme olasılığı vardır. hatta hali hazırda yapılmış fikirlere daha iyi bir kılıf bulursan senin olur , diyelim yemeksepeti.com  sen dersen ki ben daha fazla restoran bağlayacam, daha seri daha iyi hizmet verecem daha fazla kişiye ulaşacam vb vb yemeksepetini bir süre sonra sollarsın. 

ama şunu diyim böyle çakma şablonla hazır kodla fln meşur olmuş tek bir örnek yoktur piyasada 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

site yapmayı meslek edinmiş biri olarak , site açacak gençlere nacizane tavsiyem ; kötü fikir yoktur desteklenemeyen fikir vardır yani minareyi çalmadan kılıfı hazır olsun herşekilde her site her proje kotarılır. 

yani : ben bu siteye kimi çağıracam, nerede barındıracam, içeriğini nasıl oluşturacam diye düşündün taşındın planladıysan her fikrin iş yapabilme olasılığı vardır. hatta hali hazırda yapılmış fikirlere daha iyi bir kılıf bulursan senin olur , diyelim yemeksepeti.com  sen dersen ki ben daha fazla restoran bağlayacam, daha seri daha iyi hizmet verecem daha fazla kişiye ulaşacam vb vb yemeksepetini bir süre sonra sollarsın. 

ama şunu diyim böyle çakma şablonla hazır kodla fln meşur olmuş tek bir örnek yoktur piyasada 

-----------------------------

al sana örnek adamlar free script kullanıyorlar :)

http://www.kitapyurdu.com/

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 14