Nasıl İstifra Edebilirim (Acil)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------ATOM iç
Gerekenler;
1 adet sade maden suyu(soda)
1 adet ayran
1 adet yarım limon(isteğe göre tuzda atılınabilir)
üçünü karıştırıp lıkır lıkır iç, 15 dakkaya kalmaz öyle bi kusmaya başlarsınki miden ağzından çıkar :D
-----------------------------
bunu yapma ölürsün Athzai_Khaine ayıp oluyo ama öldürcen çocuğu :) -
maganda bunu yazdı:
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------ATOM iç
Gerekenler;
1 adet sade maden suyu(soda)
1 adet ayran
1 adet yarım limon(isteğe göre tuzda atılınabilir)
üçünü karıştırıp lıkır lıkır iç, 15 dakkaya kalmaz öyle bi kusmaya başlarsınki miden ağzından çıkar :D
bunu yapma ölürsün Athzai_Khaine ayıp oluyo ama öldürcen çocuğu :)
öldürmüyo...ama bir kaç saat kusturuyo...kilo veriyosun :d şişman arkadaşlar deneyin...ama mideniz delinebilir yavaş yavaş için :D zaten 2.yudumdan sonra başlarsınız istifra ya :Dnot: istifrayı ilk başda istifa gördüm :d tam a.q istifa dilekcesi yaz dicektimki bi baktım millet atom tarifi veriyo :D
-
Derin bir nefes al ve dislerini (damagini) 15 saniye siki tut.
-
1 fincan zeytinyagini bi dikişte iç anında kusarsin :D ii bi taktik :D sarhos rahatlatan :D
-
Tahminim senin agrin gaz agrisi yedigin birsey dokunmus olabilir..eger karninda sislik ve sertlik varsa kesin gazdir..Yapacagin en iyi sey ayakta gogus bosluguna 3 parmaginla hafif darbelerle masaj yapmak vurucaksin ama sert degil birde bunu yaparken yukariya bak bu islemi yaparken gegirmeye baslarsin gegirme bittigi zaman gaz arkadan cikmaya baslar sende rahatlarsin..hadi gecmis olsun..
-
harbiden okurken bende kusmak uzereyım:D birisi demiş hoja tuzlu su..) işe yarayabılır..
-
alonzo: tuzlu veya tuzsuz ayran kusturmaz eleman, daha iyi gelir, bastirir mideyi sallamayin.
zehirlenme, bagirsak ve mide bozukluklarinda ayran icilir. otekide yazmis atom matom cin olmadan seytan carpmaya kalkiyonuz. ayran, soda, limon , yumurta, zeytinyagi karisimindan cok leziz sos elde edilir.
sen sok parmagi dibine kadar yigenim.
-
hoca iğrenç vidyolar izle, hani milletin ağzına sıçıyolar ya onlardan, sora da git wcye o havayı bi teneffüs et, kusmaman elde deil..
not: başlığı "istifa" edebilirim diye okudum baştan, konuyu okumasaydım dilekçe ver dicektim walla :D
-
TuzLu su en güzeL çözümü. Adam gibi kusturuyo. Yarım bardak içsen yeterLi ne war ne yok çıkarıyosun midende.
-
başlık 22 sinde açılmıs bugune kadar kusmustur heralde. hoja çıkıp sonucu söylesede rahatlasak kusabildinmi :DD