folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasıl Kilo Alınır?

Nasıl Kilo Alınır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    beyler kreatin mireatin vs. uzak durun. vitamin ve benzerleri ilkin ii kilo aldırır ama sonra robotix biraderinde dediği gibi sürekli spor yapıp kaslara yüklenmeyince güzelim vucüdünuz sarkmış yağ kütlesine dönüşür bi anda... bence unlu mamüllere yüklenip düzenli bir beslenme ve bol bol meyve tüketimi ile çok sağlıklı bir şekilde kilo alınır. Tabi bu arada sporuda ihmal etmemek gerekir... yoksa bi anda bi alırsınız kiloyu bi dahada zor veremezsiniz...

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    abi ben kiloyu şöle aldım final tatiliydi sanırsam kısa ve öz bir şekilde yiyip yiyip yattım ben daha öyle tatili ne yazın yapmışımdır ne de sömestirde ilk dönem 62-63 kilo falnadım şimdi 70 altına inmıom neparsam yapim...

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ben nasıl kilo vercem peki aq , benim göbek yana yayılmış, yani nasıl anlatılır önden pek şişik değil ama yanlar geniş duruyor nasıl toparliicam aq , fazla yemekde yemiom , HELP !!!!!! : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    sıpraktin şurup al iştahınızı açar. hazım sorunun (ağıza boazdan ekşi su gelmesi) sipraktinle beraber yemek arasında kullanacağın flaton tab al

F.K.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    valla ben hep zayıfım ama bi oturuşta iki kişinin yediğini yiyiyorum.zayıflarım ama kilo almam.ne biçim vücut var anlamadım.ama bence önemlii olan dengeli beslenme ben gkahvaltımı akşam 3-4 gibi yapıyorum bazen 6 ya çıkıyo akşama kadar kola çay

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    hp ben geliyim mi la size:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Abiler bu spor işi yaş olur.Şimdi diyelim ben bu ilacı kullanırken koşu-mekik falan işinie girdim.Sonra kilomu alınca 3ay sonra ilacı bıraktım ve sporuda bıraktım...Benim kaslar salkacakmı?..ömür boyumu spor yapacam?

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    Ben dombilinin biri olarak size küçük bi teknik vereyim yemeklerinizi fantezi yaparak yiyin abur cuburu çok fazlasıyla yiyin spor yapmayın zaten bi ay sonra yapamayacaksınız :P götünüz kalkmıcakm benim gibi

Yemekle fantezi yapın çok önemlidir nasılmı valla yapın işte alıyorsunuz şağur şupur yemeği götürün mesela

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TearsOFRain
    TearsOFRain's avatar
    Erkek
    ulen ben kilo almak için denemediğim yol kalmadı balık yağları vitaminler arı sütleri bilmemne bi kilo alamadım sonra dedimkı zayıflık şişmanlık genetik bişi !!!

hebele hubele
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Erkek
    La Yeriyken aramızda şöle 10 kilo veren varmı formulü banada versin 10 gün sonra tatile çkcam göbekle çıkmak istemiyom:p

|Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
Toplam Hit: 10855 Toplam Mesaj: 31