Nasıl Kilo Alınır?
-
beyler kreatin mireatin vs. uzak durun. vitamin ve benzerleri ilkin ii kilo aldırır ama sonra robotix biraderinde dediği gibi sürekli spor yapıp kaslara yüklenmeyince güzelim vucüdünuz sarkmış yağ kütlesine dönüşür bi anda... bence unlu mamüllere yüklenip düzenli bir beslenme ve bol bol meyve tüketimi ile çok sağlıklı bir şekilde kilo alınır. Tabi bu arada sporuda ihmal etmemek gerekir... yoksa bi anda bi alırsınız kiloyu bi dahada zor veremezsiniz...
-
abi ben kiloyu şöle aldım final tatiliydi sanırsam kısa ve öz bir şekilde yiyip yiyip yattım ben daha öyle tatili ne yazın yapmışımdır ne de sömestirde ilk dönem 62-63 kilo falnadım şimdi 70 altına inmıom neparsam yapim...
-
ben nasıl kilo vercem peki aq , benim göbek yana yayılmış, yani nasıl anlatılır önden pek şişik değil ama yanlar geniş duruyor nasıl toparliicam aq , fazla yemekde yemiom , HELP !!!!!! : )
-
sıpraktin şurup al iştahınızı açar. hazım sorunun (ağıza boazdan ekşi su gelmesi) sipraktinle beraber yemek arasında kullanacağın flaton tab al
-
valla ben hep zayıfım ama bi oturuşta iki kişinin yediğini yiyiyorum.zayıflarım ama kilo almam.ne biçim vücut var anlamadım.ama bence önemlii olan dengeli beslenme ben gkahvaltımı akşam 3-4 gibi yapıyorum bazen 6 ya çıkıyo akşama kadar kola çay
-
hp ben geliyim mi la size:)
-
Abiler bu spor işi yaş olur.Şimdi diyelim ben bu ilacı kullanırken koşu-mekik falan işinie girdim.Sonra kilomu alınca 3ay sonra ilacı bıraktım ve sporuda bıraktım...Benim kaslar salkacakmı?..ömür boyumu spor yapacam?
-
Ben dombilinin biri olarak size küçük bi teknik vereyim yemeklerinizi fantezi yaparak yiyin abur cuburu çok fazlasıyla yiyin spor yapmayın zaten bi ay sonra yapamayacaksınız :P götünüz kalkmıcakm benim gibi
Yemekle fantezi yapın çok önemlidir nasılmı valla yapın işte alıyorsunuz şağur şupur yemeği götürün mesela
-
ulen ben kilo almak için denemediğim yol kalmadı balık yağları vitaminler arı sütleri bilmemne bi kilo alamadım sonra dedimkı zayıflık şişmanlık genetik bişi !!!
-
La Yeriyken aramızda şöle 10 kilo veren varmı formulü banada versin 10 gün sonra tatile çkcam göbekle çıkmak istemiyom:p
Toplam Hit: 10855 Toplam Mesaj: 31