Nasıl Kişisel Site Açabilirim
-
SuBTeRaNo bunu yazdı:
-----------------------------
Ustad ben kod yazmayı bilmiyorum ilk defa bir site açmak istedim we işten basitten başlamak istedim yani once hazır site daha sonra kodlama falan fistan derken ilerletmek istiyorum....
----------------------------- -
öncelikle bedava hosting bulcan örnek www.somee.com sonra portal bulcan örnek yasirpro.com aspsitem.com portalın dosyaları indircen içindeki ayarlamaları yapcan hostinginden aldığın alanın ftp e atcan yapamam diosan azbuz.com gir aç bi beleş site
-
Bence frontpage resimlerle süsle püsle al sana site..
-
blogger veya blogspot tan blog yazarak başlayabilirsin.
yahut, bi frontpage kurup html template editleyerek başlayabilirsin.
daha sonra host ve domain edindikten sonra (başlangıçta free host ve domain veren siteleri kullanmanı tavsiye ederim)
hostunun desteklediği türden (asp-php) scriptler kurup, editleyip kullanman senin için hoş bir başlangıç olacaktır
-
www.isimtescil.net buradan bir domain al sonra everydns.net'e üye ol aldıgın domaini oraya kaydet isimtescilden aldıgın domainin dns adreslerini ns1.everydns.net ns2.everydns.net düzelt sonra swool'un vermiş oldugu link (www.blogger.com) buraya tıkla bir blog oluştur oradan blogu domaine yönlendir. blogger aynen wordpress gibi (eger yapamazsan pm at yardımcı olayım)
-
SuBTeRaNo bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar kişisel bir site açmak istiyorum oyle yazılar foto filan fistan... nerden başlamam lazım we ne yapmam lazım yardımcı olsanız?
-----------------------------Kişisel site için en güzel uygulama wordpress tir...
-
arkadaşlar konuyu açan arkadaş bu konuda yeni sanırım. tamam wordpress kurmak cocuk oyuncagı ama daha net ile yeni tanışmış biri için gerek yoktur birden host alıp bu tür şeyler ile uğraşmasına:) zamanla ögrendikten sonra host alıp wordpress kurar. zaten blogger'deki açmış oldugu tüm başlıkları ilerde wp'e aktarılabilir.
-
Forum olarak forumup.com tavsiye ederim ben kullanıyorum çok seviyorum çok kolay ayarlar zorlanmazsın hem bknz: antifkbm.forumup.com
-
boş işler bunlar :D
bende ilk zaman senin gibi düşünüyodum. kendime ait site açtım. drupal kurdum. neyin ne olduğunu az çok öğrendim. sonra kendim kodlayarak site yazdım. onu kullanıyorum. ama baktımki şuan bi amaç kalmadı. yaniiiiiiii ...... anladın işte :D
-
Nasıl bişe istediğini söylesen daha iyi olur.