Nasıl Kredi Çekerim
-
Sigorta filan önemli değil hesaplar aktif olsun kredi kartı kullanıyor ol kredi verirler ama hiç kredi kartı filan kullanmıyorsan vermezler maaş bordrosu filan isterler. Benim sigorta yoktu ben kredi kullanıyordum hatta 2009 da kredi ve kredi kartını patlatmıştım. Kullana kullana düzelttim. Şimdi bankaya gitmeden 15 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorum taşıt ev filan bilmiyorum. SSK lada değilim tarım bağkuru gözüküyor
-
2 aylık sigortayla 20 bin çekmiştim akbanktan.
Maaş aldığım banka 3 ayı doldur öyle gel demişti.
Akbankta sordum abi neyime güvenip veriyonuz diye?
Kredi kartı ödemelerin düzenli 4 yıldır aktif kullanıyormuşsun ondan verdi sistem demişti.
5 senelik sigortalı çalışana çıkartamadığıda oluyormuş.
1-Bankalardaki sicilin.Kredi kartı kullanımın düzenli ödeyip ödememen.
2-Kredi puanın.
3-Bankacının insiyatifi. Online red alıyorsan daha fazla başvurma.Git bizzat şubelerden başvur.
-
enparaya 4 kere başvurdum 3 bin vermedilerdi. hesap için netten başvurdum kurye geldi. görev belgesi bile almamıştı. sanırım ondan.
kendi maaş şubeme gittim halkbankta. 1sene önce 2 taksit gecikmiş odea bankta. o yüzden red verdi.
çalışan not filan yazdı formun altına. müdür onayladı 10 bin verdiler.
hsbc falan filan bisürü bankaya başvurdum veren olmamıştı.
ilk kredi başvurum. 7 yıldır da kkartı kullanmam. hiçborcum vs de yoktu görünen.
ona rağmen vermediler. tek bankayla işim zamanında vatanın taksitli telefon olayıyla kuzene tel almamdı.o da ihtiyaç kredisi diye geçiyomuş literatürde :D
-
bi ara garanti bankası uçan kuşa kredi veriyordu diğer bankalardan fazla masraf çıkarır ama en azından işin görülür