folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasıl Öldüler Ve Nasıl Ölüyoruz?

Nasıl Öldüler Ve Nasıl Ölüyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eReN_77
    eReN_77's avatar
    Erkek

çok guzel yazmış...

KederLi Geçse Bazı Günler Seviyoruz Seni Can Gönülden Nasıl Bir Sevgi Ah Bir Bilsen Efes Bilsen Herşeyimsin Sen..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

zinar3535 bunu yazdı:
    -----------------------------
    söyledikleri ne kadar gerçekçi olsada bu yazı tuncelide o çatışmaların ortasında olan birinin yazısı olmadığı açıkça ortada amacım polemik felan oluşturmak değil ama en az pazar geceleri evinde o kanal bu kanal gezenlerden farkı yok bu kardeşimizin baksanıza herşeyden gayet güzel haberi var ibonun dansözü,popstarı takip etmeler bu yazı sanmam ki o kadar sıcak bir ortamda ki oralarda alarm devrede  fırsat bulunupta yazılabilsin hemen bir düzeltme yapmayı gerekli gördüm kardeşimiz izindeyken yazmış olabilir
    -----------------------------

gerçi cevabı kendin vermişsin :D 1 hafta izinliydi yanlış hatırlamıyosam..  hem bunu o diilde başkası yamış olsada farketmez önemli olan yazının içeriği

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    Ben Türk tV lerini çok az izlerim, hele dizilerini hiç izlemiyorum, haber bültenler de onun bunun selülitinden, yaz aylarinda plajlarda güneslenen lerden....bahsetmeyi birakmadiktan sonra bu böyle devam eder. Fransada hükümetle önemli bir sorun olunca bazi haberciler geçistiriyor ve bu tavir hemen elestiriliyor, hata özel bir program vardi, tek tek 6 kanalin haber bültenlerin vs..., yapilan yorumlarin farklarini tartisiyordu, hangi medya hangi politikacinin esirinin altinda fln...genis kapsamli açiklama yapiyordu, ama bu sene bu program bitti, malum yeni hükümet ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    of ulam of....  başımızd dumkoflar oldukça daha çok edebiyat yapmak zorunda kalırız daha.

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

Ne isterdim biliyormusunuz.. Ataturku bir sekilde geri getirmek..Eminimki o mecliste ve makam koltuklarında yaya yaya oturdukları kıclarını tekmeler ve vatan haini olarak defederdi memleketimizden bunlari. Biz senelerce kimsenin himayesi altina girmeden yasamis bir milletiz. Kendi soylediklerimizi kendimiz uyguladik bunca zaman ama gelgorki simdi ulkemin tum tersanelerine girilmis tum kaleleri zaptedilmis laflari geliyor aklima..İçten içe çökertmeye calisiyorlar..Ve biliyorumki muhtaç oldugum kan damarlarimda gezen asil kanda mevcut.. Eğer gerekiyorsa kullanmaya ve vatan ugruna, gelecek gunlerin hatrina ben sehid olayim..Gozum arkada kalmasin yeterki..Bu serefsiz vatan haini satilmislarin bir is yapacagi yok gibi gorunuyor cunki

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aq yine darlandım yine sinirlendim yine bişeler oluyo bana.
    hea bu arada bne tv izlemiyom uzun zamandır. Sadece arada sırada avrupa yakasına bakarım.
    Yazıda da denildiği gibi "Bi yerde bi yanlışlık var" aq. Biz böyle bi milletmiyiz? Bunları yapan Türk mü? sikiyim iboyu oç. apo onun teyzesinin oğlu mu neymiş zaten. Değilse bile sonuçta oç dur ibo. Medyanın da aq. Habercilerin de iflahını sikiyim. Söv söv nereye kdar aq. DEvlet büyükleri yol açacak ki bişeler yapacaz. offffffff :S

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    çok güzel olmuş helal olsun

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

vatan satmak 1970 lerin modasi adnan menderesi idama götüren zihniyet bugun yine devrede birilerini ipe götürecekse o zaman vatan millet sakarya diyebiliriz... ama unutmayalımki bundan onceki yonetimlerde bundan farklı bir şey yapmadı benim hatırlaya bildiklerim tansu çiller + mesut yılmaz satacak don bırakmadılar memlekette donumuza kadar verdiler ekonomi düzelecek borç borç birileri o gün çıkıpta taşıma suyla değirmen dönmez kardeşim demedi . bülent ecevit + devlet bahçeli + mesut yılmaz apoyu yakaladınız ne  yaptınız ondan sonra idam etmediniz ne oldu şimdi car car otuyorsunuz niye idam edilmedi diye... be yawşak sen idam etseydin getirdiğin gün veya getirmeseydinde kafaya sıksaydın 1 tane ölü olarak ele geçirdik deseydin ya. ama nerde o göt sizce niye idam edemediler bugun ortalıkta gezinen devlet bahçeli sayın başkandan habersiz idam ettiremedi... " AL ULAN İP" diyebiliyor aynı zamanda apo asılmasın diyede belge imzalıyor... hepsinin g.. s...

...::: BarettamazZ :::...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSCSSC
    ssc
    ssc's avatar
    Erkek

Biz burada televoleleri, beyazları, sarıları, iboları izlerken...

Moralim bozuldu...

Dua etmekten başka bişey gelmesede elimizden...

SSC
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deeppurple33
    deeppurple33's avatar
    Erkek
    helal olsun...

..
Toplam Hit: 3955 Toplam Mesaj: 23