Nasıl Ölmek İsterdiniz...????
-
Dostlara tanıdıklar ve hatuna ( Allah uzun ömür versin ona ) yük olmamak adına hızlı ve kesin bir durum olursa tercihimdir...
Arka planda Megadeth " A tout Le Monde" ( diyen arkadaşa tamamen katılıyorum:) ya da " In My Darkest Hour" olursa o da iyi olur yani...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
ölmeme gibi bir şeçeneğimiz yokmu?
ben savaşarak şehit olmak isterdim
Bende şehit olmak isterdim ....En iyisi bu olurdu sanırım ...ama acımasın ,böyle saniyeler içinde falan olsun...
Belkide uyurken donmak
acısızdır ama baksana bide çözülmezsen böyle elbiselerle falan gömerler
-
ben önce şehit olmak isterdim o olmazsa giyotinle ölmek isterdim
bu arada boğulmak o kadar kötü bi olay deil biyere kadar baya sıkıntı çekersiniz ama sonrası çok keyifli.
-
Hayatta en kotu şey 130 yaşına gelipte cocuklarının olümünü görmek torunlarının ölümünü görmek aman aman kalsın genc olun cesediniz yakışıklı olsun.Şöyle Bir Mercedess SLK 200 AMG Çarpsada ölsem hiç olmazsa klasımız sarsılmaz :P
-
Valla Dua Ederken Namaz Kılarken vede Vaaz Verirken ölmek isterim..
-
abi heralde en asil ölüm paris hiltonun altındayken olan ölümdür.. : =)
seviorum o hatunu :D
-
Valla bu gidişle ben ya seyahat ederken yolda ya da dağa taşa tırmanırken düşüp mefta olacağım.
-
şöyle de ölmek isterdim.... HZ.MUHAMMED'in ölümü gibi.... Çünkü AZRAİL onun canını almaya geldiğinde ondan izin istemiştir... (AMA İMKANSIZ BİLİYORUM)!!!
-
Wala ben. Öyle böyle ama...
Bu öss senesi milletin dırdırından ölmezsem
Başka zaman yüksek bi yerden atlayarak ölmek ya da
yaş 75 iken tahribat.com içerisinde bu konuya ölüyorum yazarak ölmek isterdim.
Saçmaladım diil mi :P
-
Bi de donarak ölmek var,onu hiç düşündünüz mü?Biraz titreme,uyuşma ve derin uyku,sonrası zaten rüya gibi,dolayısı ile de pek bir şey hissetmiyorsun.