Nasıl Para Kazanabiliriz.Yorumlarınızı Bekliyorum
-
Bence dılencılık yap dilencılıktekı parayı muhendısbıle kazanmıyo duyduğum kadarrıyla gunlukleri150 YTL uzerınde olanları varmış valla bende soyleyenlerın yalancısıyım
-
nasıl para kazanabiliriz sorusunun cevabı: Çalışarak...
-
böle sorarak kazanamıcağın bi gerçek ama dileneerek kazananıda var çalışarak ta çalışarak zengin olamassın anca karnını doyurursun ama işin içine biraz üçkağıtcılık dolandırıcılık kat bişi ler olur o zaman;)
-
dunyanın en zengın ınsnı oldugumu bılıyorum ben ve calısarak edındıgım mallar. Alnımın terı bılegımın zoru. Ve helal lokma. Daha zengın olanı varmı. Eldekı jaguarın bana faydası yok. Obakımdan bendekı en ıyısıdır. Anlatabıldımmı. Kısa yoldan kose donmek se derdımız cok basıt yontemler var. Ama uhrevı anlamda dogrulugu tartısılır.
-
cuma namazı cıkıslarında camının yanında bı tane kutu al camımıze yardım dıye bagır
-
çalışarak kimse zengin olamaz burada para kazanmayı arkadas zengin olma gibi bir duruma yöneltmiş..bu a.k munun turkiuesinde ayda 405 YTl alarak kimse zengin olamaz kaldıki karnın tam doymuyor en iyisi loto toto atyarışı iddia denilen şeylerle şansını deniyeceksin..
-
aga benden sana tafsiye burdaki verilen site aadreslerinde verilen yöntemleri boşuna hiç deneme onlardan yırtınsan yırtınsan ayda 10$ 15$ dlar ya kazanırsın ya kazanamazssın daha ii yöntemler var ama onlarda yasal deil bir gün kafam bozulacak yapıcam en alasını ama sitir et diyom boooooooooooşşş ver başını belaya sokmaaaaa
-
1-dilencilik
2-iddaa veya at yarışı
3-çalışmak(en zoru ve en ahlaklısı)
-
nasıl olcağını bilmiyorum ama nerde olcağını biliyorum!!istanbul'da e-5'de(galiba)bizim burda köprü altlarında:):):):)):9:9:)::)):ahahahahahhahazuhahhahaha
-
cc---kendi yaptığın alış veriş sitesi---cc ile bu siteden bol bol alış veriş yapmak....uzun ama emin ol iyi para var
v
Toplam Hit: 6230 Toplam Mesaj: 23