folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Nasıl Premium Hesap Alabilirim?

Nasıl Premium Hesap Alabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler 1 aylık rapid premium almak istiyorum. Bunu en güvenli şekilde nasıl halledebilirim. Paypal-kredi kartı olayına girmek istemiyorum. İnternet banka hesabım var. Buradan havale falan yaparak oluyor mu? Neler yapmam gerektiğini anlatırsanız iyi olur.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Müridler 1 aylık rapid premium almak istiyorum. Bunu en güvenli şekilde nasıl halledebilirim. Paypal-kredi kartı olayına girmek istemiyorum. İnternet banka hesabım var. Buradan havale falan yaparak oluyor mu? Neler yapmam gerektiğini anlatırsanız iyi olur.

satan arkadaşlar war..puanla açıolar.. güvenilir kısılerden alabilirsin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek
    http://www.rapidpremiumtr.com oldukca guvenli ben burdan alıyorum hep hem kredi kartıda sart degil :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    forumda hotboy,entelköylü vs satıyorlar. ayrıca r10.net de satan var. :)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Lijitsu bunu yazdı:
    http://www.rapidpremiumtr.com oldukca guvenli ben burdan alıyorum hep hem kredi kartıda sart degil :W

Siteyi inceledim. 1 aylık üyelik 21 TL diyor. Oysa rapidin kendi sitesinde 7€ gibi bişi. Bu fark neden kaynaklanıyor. Bunda da mı vergi algı var?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Lijitsu bunu yazdı:

Siteyi inceledim. 1 aylık üyelik 21 TL diyor. Oysa rapidin kendi sitesinde 7€ gibi bişi. Bu fark neden kaynaklanıyor. Bunda da mı vergi algı var?

Yine mi artmış :| 21 olmuş, oha.

Hayır. Kendileri uğraşıp sattıkları için 7€'nin üstü kâr.. Bir aralar 17-18 TL idi. Adamlar baktı çok satıyor hemen uçurdu :D. Yanlış hatırlamıyorsam rapidpremiumtr.com, frmtr.com sahipleri tarafından işletiliyordu..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hacı türkiyedeki rapid fiyatları birazcık uçuk hele 1 aydan daha fazla süreli almak istediğinde dahada fark oluyor fiyatlar arasında. sen paypalın varsa paypal ile rapidin kendi sitesinden al.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek
    evet gercekten simdi baktım 21 olmus :| ben 18 den alıyodum bikac aydır hesabım yok adamlar iyice cosmus :) ama guvenlidir onuda soyleyim :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Lijitsu bunu yazdı:
    1 şifreye 7 milyon karla adamı zükmeye çalışan bi site. Almayın sakın burdan.r10.net te adamlar puanlarla hesap açıyor. Bu işi sürekli yapan adamlar var güvenilir çoğu. Kimi zaman 5 tl ye sattıkları bile olur ortalama 8-10  tl ye alabilirsin. Posta havalesi de 1 milyon en fazla 11 milyona felan patlar sana. Niye bu kadar ucuz dersen upload yaparak kazandıkları puanlarla ücretsiz açıyorlar bu hesapları bizden aldıkları para direk ceplerine giriyor.

Eğer bi sorunun olursa yardımcı olabilirim bu konuda.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca git paypaldan al kafan rahat olsun ...) eger paypaldan almak istemiyorsan .. tr satis temsilcisinden almani tavsiye ediyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bana ulaş 10tl hallederiz :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 3630 Toplam Mesaj: 13