Nasıl Virustur Bu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Arkadaslar gecen hafta crack diye bi dosya ındırdım crack degılmıs trojenmıs onu sıldım ondan sonra

Pcye bişeyler olmaya basladı mesela internet explore 4 5 kez basınca bi sayfa gelıo msn acınca windows livede bugun diye bi sayfa gelıo o sayfa bile degısmıs bende :D

Bu sorundan nasıl kurtulurum ?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Msn de Araçlar > Seçenekler > Genel den windows live bugunu görüntüle 'yi kaldır ..

Temp ( web geçmişi ni boşalt )  sisteminde eset var onla tarat :) 

En ilkel yöntem bu şimdilik.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

Msn de Araçlar > Seçenekler > Genel den windows live bugunu görüntüle 'yi kaldır ..

Temp ( web geçmişi ni boşalt )  sisteminde eset var onla tarat :) 

En ilkel yöntem bu şimdilik.. 

Eseti buqun sılcem 2 kez tam tarama yaptım bombos

Temp Documents and Settingstemı ?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Buradan  CCleaner'i indir seçeneklerin hepsini seç temizliğe başla de o boşaltır temp klasörünü

!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    avastla dene
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Kardeş Spyware dediğimiz casus reklam yazılımları PC ne misafir olmuşlar :) Temp'ini silebilirsin , SpyBot adında programıda indirip bunlardan kurtulabilirsin 5 dakika içinde , Eset ne kadar etkili bilmiyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Sisteminde varsa SPYBOT Search&Destroy ile taratmanı öneririm. Regcleaner gibi programlar ile de kayıt defterindeki gereksizleri temizlemeni tavsiye ediyorum. Eğer ESET ten memnun değilsen, kaspersky yükle. Sistemini esete göre biraz daha zorlar ama seni bu dertten kurtarabilir. Ama; kaspersky antivirüsü değil, kaspersky internet güvenliğini yükle. Yüklediklerini de bundan sonra taramadan açma ;)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Sahir bunu yazdı:

Kardeş Spyware dediğimiz casus reklam yazılımları PC ne misafir olmuşlar :) Temp'ini silebilirsin , SpyBot adında programıda indirip bunlardan kurtulabilirsin 5 dakika içinde , Eset ne kadar etkili bilmiyorum. 

spyBot yüklü buluo oda temızleyemıyor

F scure ındırdım onunla taratıom her yolu denıcem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı:

Sisteminde varsa SPYBOT Search&Destroy ile taratmanı öneririm. Regcleaner gibi programlar ile de kayıt defterindeki gereksizleri temizlemeni tavsiye ediyorum. Eğer ESET ten memnun değilsen, kaspersky yükle. Sistemini esete göre biraz daha zorlar ama seni bu dertten kurtarabilir. Ama; kaspersky antivirüsü değil, kaspersky internet güvenliğini yükle. Yüklediklerini de bundan sonra taramadan açma ;)

Evet SpyBot Search&Destroy :)  çok etkili bu spyware sorunlarına ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

her crack exe yi deden sanmıyacan :)

bende yemiştim sistemi geri almayı dene bende işe yaramıştı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    thecoltfire bunu yazdı:
    Sahir bunu yazdı:

spyBot yüklü buluo oda temızleyemıyor

F scure ındırdım onunla taratıom her yolu denıcem

Sistem Geri almayı deneyebilirsin , Ama Spy'ın işlevini gerçekleştirememesi çok ilginç ya :/

Toplam Hit: 3383 Toplam Mesaj: 14