Nasıl Yani???_?_
-
Arkadaşlar bana bi mail geldi ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Buraya koydum..Belki aranızdan ne kadar gerçek olup olmadığını bilen çıkar..
malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve> >meyan kökü ile beslenen canlılar arasında fare de bulunmaktadır.> >büyük şirketler tonlarca üretim yaptıkları için kepçelerle> >toplamaktadırlar meyan köklerini ve tonlarca topladıkları için de> >fareleri ayıklamaya uğraşmamakta daha doğrusu uğraşamamaktadırlar.> >bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte> >sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarını elekten geçirerek> >ayıklamaktadırlar. meyan kökünün suyunun yanında farenin kanı, mide> >özsuyu vs. gibi sıvılar da karışmakta renk siyah olduğu için estetik> >açıdan bir sorun olmamaktadır. tabi kola üretimi yapan şirketin> >kimyasal yöntemlerle bu özütü sağlığa zararsız hale getirme ihtimali> >de var...> >> >bu olayı anlatan kişi çalıştığı 23 yıl boyunca bi bardak bile kola> >içmemiş -
valla banada biri süledi bilemiyom ama içiyorum gerçekkanıt olmadıgı sürecede içecem
-
Doğru olduğuna inanmıyorum,büyük firmalar böyle bir şeye tenezzül etmez.Ama türkiyeye bunu gönderebilirler şüphem yok :))
-
adam akıllı bişey koyduk şuraya sende insan gibi cevap yazsana zumsuk kardeş
-
zumsuk olm çocuk adam akıllı yazmış beğenmediysen sus a.q adam akıllı dur
-
valla hoca inanmam ben koka kolayı karalamak için uydurulmuş yalanlardan biridir bu da.
heee karalanmayı haketmio mu bu hipneler kesinlikle hakedio bence.bissürü kardeşimiz bunların sayesinde ölüo -
İçine Fare değil Örümcekte Koysalar Yine İçerim A.q En Önemlis İçinde "CAFEİN " Var daha ne olsun : )) ALışkanlık yapıyor Heptwo Yeasr Pff THE COCA COLA
-
öle bişe olma ihtimali yoktur denetleme diye bişe var riske giremezler öle
-
ertan abiye katılıyorum
bu bi kanıtlansa fimaların karizması çizilir o nedenle böyle bişey yapamazlar ayrıza bu kola denen şeyi bütün dünya içio -
bugun gelen bi mail cok komik olmasada kolayla ilgiliydi diye yazdık okuyun
Coca Cola´nin pazarlama temsilcilerinden biri, Arabistan´daki görevinden hayal kirikligi ile dönmüs ve niye basarili olamadigini arkadaslarina anlatmis:
-Beni Arabistan´a ilk gönderdiklerinde iki sorun vardi.Arapça bilmiyordum.Halkta da okuma-yazma öyle iyi degildi. Bu yüzden, onlara vermek istedigim mesaji yan yana üç resim halinde düzenledim. Birinci resimde bir arap... Çölde kumlarin üzerinde sürünüyor, susuzluktan kavrulmus, ölmek üzere. Ikinci resimde, arap, kumlarin arasinda buldugu Coca Cola´yi içiyor.
Üçüncüde adam dipdiri, ayakta, canli ve neseli...
-Eee, harika fikir.Anlamadilar mi?
-Anladilar anladilar ama...Sorun da bu. Araplar sagdan sola okurlarmis meger!.. -
önüne gelen maill atıyo si.. et bir ara bana üst üste bir sürü geldi sinirim bozdu birdaha gelemedi :D
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 17