Natalie Cardone - Hasta Siempre (Che Guevara`Yı Dünyaya Sevdiren Şarkı)
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
İnsanlık için savastı sözleri ne kadar inandırıcı! geliyor kulağa.
-----------------------------Bütün solcular "dünya halklarının kurtuluşu" şiarıyla yaşar. Hele ki devrim uğrunda bedenini hiçe sayanlar, zaten bedenlerini bu uğurda harcamıştır.
-
ontedi bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Bütün solcular "dünya halklarının kurtuluşu" şiarıyla yaşar. Hele ki devrim uğrunda bedenini hiçe sayanlar, zaten bedenlerini bu uğurda harcamıştır.
azına sağlık. Deniz Gezmiş En iyi universitede okuyordu. iine bakıp paranın mına kordu. hayatını yaşardı. ama o susmadı. yanlışlara boyun eğmedi. Halkı için savaştı. İsmim Deniz ve Gurur duyuyorum...che içinde aynı şeyler gecerli. bazıları diyebilir ulan sizene cheden binlerce km uzaktaki adamın derdi sizimi gerdi diye. İnsanlık için Halkı için Özgürlük için savaşan (Zülme ugradığı taktirde) o adamı ben severim sayarım...
Kuba devrimini yaptı naaptı tamam iş oldu deyip yan gelip yatmadı. Bolivyaya gitti ordaki halkı zulumden kurtarmak için. İşte bu adama saygı duyulur...
-
http://www.youtube.com/watch?v=86LSuXi5TLU&feature=related en iyisi bu :)
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------bugun ingilteredeki gencligin uzerinde tisortleri varsa yada dovmeleri ne mutlu ona varmi otesi.
bazilari kulagiyla duyar bazilari kiciyla artik oda size kalmis.
-
SonKralice bunu yazdı:
Iyide Bu Sarkiyi Kim Anladi Simdi ?
Insan Anlamadigi Seyi Nasil Dinler ?
Bir Tek Melody Kulagima Hos Geldi.
Yoksa Begenmedim :)
-----------------------------iyide arapca quran niye okuyosun yada dinliyosun?
mantikli dusunsek :))
-
SonKralice bunu yazdı:
mertcan bunu yazdı:
SonKralice bunu yazdı:
Iyide Bu Sarkiyi Kim Anladi Simdi ?
Insan Anlamadigi Seyi Nasil Dinler ?
Bir Tek Melody Kulagima Hos Geldi.
Yoksa Begenmedim :)
-----------------------------iyide arapca quran niye okuyosun yada dinliyosun?
mantikli dusunsek :))
-----------------------------sarkiyla dinin ne alakasi var kardesim ya :S
-----------------------------Müzik evrenseldir.
-
ReDsEa bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
azına sağlık. Deniz Gezmiş En iyi universitede okuyordu. iine bakıp paranın mına kordu. hayatını yaşardı. ama o susmadı. yanlışlara boyun eğmedi. Halkı için savaştı. İsmim Deniz ve Gurur duyuyorum...che içinde aynı şeyler gecerli. bazıları diyebilir ulan sizene cheden binlerce km uzaktaki adamın derdi sizimi gerdi diye. İnsanlık için Halkı için Özgürlük için savaşan (Zülme ugradığı taktirde) o adamı ben severim sayarım...
Kuba devrimini yaptı naaptı tamam iş oldu deyip yan gelip yatmadı. Bolivyaya gitti ordaki halkı zulumden kurtarmak için. İşte bu adama saygı duyulur...
-----------------------------Çok haklısın hocam