National Geographic İ Nasıl İzlerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    evet yukardaki verdiğin linkteki kart. bunu pc ye takıyorsun driverini tanıtıyorsun daha sonra progdvb diye bi program var onu kuruyorsun bazı sat forumlarında keyler falan veriliyor hemen hemen tüm kanalları çözüyorsun. digiturk ü çözdüklerini iddaa eden arkadaşlar var ama ben henüz görmedim. sen kartı almaya karar verince sana evdeki sık kullanılanlardan plugins ve key dağıtan yerlerin adreslerini verebilirim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    peki baba senin chipset in ne nforce serisi chipset lerde sorun çıkarıyormuş kart yorumlarda öyle yazıyor ayrıyetten makinayı çok kasıyor diyor bazı arkadaşlar yorumlarında kartın....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

hacım benim pc de vista kurulu 1.5gb da ram var kastığını görmedim nforce serisi chip setlerde sorun çıkardığını söylüyorlarda bende çıkarmıyor :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 8069 Toplam Mesaj: 24