Nato -> Biber Gazı
-
Değişilik olsun dedim elimde war 1 tane almak isteyen olursa haber versin göndereyim fiatı falan ne kadar eder bilmem makul bişiler verin paketlerim.
-
bende de var :)) ama hiç kullanmadım daa dorusu benim değil ablamın
-
Kullandın mı daha önce? Etkilerinide bi özet geçeydin efsunum. Bide resmi felan yok mu? Atamaz mısın buraya?
-
daha dün akşam foçada balık tutmak için gittiydik arkadaş arabanın içinde yatmış ibnelik olsun die sadece 1 kere fıs ettik bi baktım çocuk arabadan kendini attı :D elini yüzünü tutuyor bindi arabaya bsatı gaza gitti :DD:D: konuşmuyor hala resmide şurda bi yerde wardır du bakam...
google nato biber gazı yazın çıkıyor yahu aynısı zaten başka yok
-
10 liraya veriyolar zaten satıp napıcan? bırak dursun hiç olmadı şaka için kullanırsın :)
-
evet 10 12 liraya adanada amerikan pazarında var yani sattığına değmez:D
ama çok güzel bi meret..dersi kaynatmaya birebir..2 saniye tıssst die bassan koca sınıf verem olmuş gibi öksürür:D kimisinin orası burası kaşınır astımlılar ölücü gibi nefes almaya başlar:D ee tecrübe konuşuyo:D
-
vallahi arkadaşlar kardeşimde vardı nato biber gazı kapalı bir odada iki fıs sıktık gözlerimi bir saat açamadım kapasanda bişi farketmiyo yanmaktan yerinde duramiosun ve yıkamayla geçmiyo... biz amerikan pazarından aldık 15 ytl miydi neydi
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Kullandın mı daha önce? Etkilerinide bi özet geçeydin efsunum. Bide resmi felan yok mu? Atamaz mısın buraya?
-----------------------------http://www.ardaav.com/resimler/urunler/238.jpeg
böle bi$i.
kendime deneme amaclı sıkmı$tım :D 30-40 dk. etkisi gecmiyo cok pis bi$i. böle bıyıkların,ka$ların,gözlerin,dudakların her yerin yanıo :| ilk sıktıgında hap$ırıyosun :D
sınıfta arkada$a sıktım gözleri flan kıpkırmızı oldu cok fena bi$i yani :D
-
ev arkadasım kız arkadasına almıstı,kızla haftasonu bulusacaktı 1-2 gün bizde kaldı bende deneme amaclı evin aşşasında paso miyavlayan sevişken bi kedi var ona sıktıydım allahı kaydı kedinin baya etkili.ama 10 ytl bişi hoca kargoya gitmene değmez :D
-
yarısı pudra onların çok fazla etkisi yok asıl güzel olanlar çevik kuvvetin kullandıkları
-
Evet çevik kuvvetinkisi daha pis. 200 metreden kokusu geliyo. ama limon suyu ilacı onun D: