Navigasyon Cihazı Tavsiye
-
navitech olandan bende var. çok iyi. tavsiye ederim.
-
Tengri bunu yazdıshock56 bunu yazdı
2 yıldır piranha kullanıcısıyım(aşağıdaki model). Genel olarak memnunum. Şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi güzel bir özellik. Yeni harita olunca navigasyon uyarı veriyor bilgisayara takıp güncelliyorsun. Telefondan Navigasyon kullanımı acil durumlarda işe yarıyor ama genel kullanıma pek uygun olmadığını düşünüyorum(note 2 var içinde bütün navigasyonlar yüklü)
Dokunmatik ekranı baskıya duyarlı ama o da pek dezavantaj değil. 150 tl ye iyi bir ürün.
Ancak ben aynı zamanda film falan da izleyeceğim diyorsan o zaman büyük ekran bir telefon alman daha makul olabilir.
hocam telefon var zaten de, ben bunu peder için alıyorum, oda sevmez telefonla felan uraşmayı bi saat.
Bu aletin haritaları nasıl, bir eczane, hastane arattığında buluyor mu, buluyorsa doğru gösteriyor mu :) ?
daha çok adana da denedim. Şu ana kadar 1 tane eczane bulamadı o da yeni kapanmıştı ve yer değiştirmişti. onun dışında sıkıntı yok. haritalar güncel. zaten zaman zaman güncelleme geliyor. hangi navigasyonu alırsan al harita güncellemesi bedava olsun. ilerde sıkıntı çekersin yoksa.
Bir de
nolanded dediği gibi igo yazılım, başarsoft harita olsun. zaten bu ikisi varsa bütün navigasyonlar aynı olur. bundan sonra bakacağın donanım ve ekstra özellikler. Bir de ben fiyatına göre değerlendiriyorum. Bu fiyata baya iyi. Ben 260 tl ye almıştım :)
-
piranha sakın alma hocam :)
garanti alacaksan navitech var güzeldir
almayacaksan çinden 5 inç 100 liraya alırsın bozuldukça atarsın pedere 2 sene önce çinden aldıydım daha bozulmadı :D
-
yeni konu açmadan burdan devam edeyim haftaya bizimkiler memlekete gidecek önümüzde yaz sağ sola gitmeye navigasyon büyük nimet iki cihaz arasında kaldım bunları kullanan var mı? piranha, navking dışında önerisi olan varsa onlarıda değerlendireyim
http://www.hizlial.com/navitech-px-406-43-portatif-navigasyon-cihazi/10210381
http://www.hizlial.com/oblio-nav-lead-5-navigasyon-cihazi/10282258
-
nolanded bunu yazdı
igo primo yazılım
başarsoft haritası olmasına dikkat et
işlemcisi rami güçlü olsun
ekran en düşük 5" olsun ekranı çok da büyük alma bence, ideal boy olsun.
Next, Navitech navigasyonlara bakabilirsin.
Bu mesajı dikkate al derim, ayrıca trafik takip sisteminede bak derim,
-
merhaba, tengri,
Piranha sakin alma,sebebini asagidaki adreste yazdim.
http://www.tahribat.com/Forum-Navigasyon-Onerileriniz-193225/
sen navigasyon cihazini aldin mi, aldiysan urunun detaylarini(haritasi duzgunmu, salak salak yonlendirme yapiyor mu vs.vs.vs.) paylasirmisin.
-
nolanded bunu yazdı
igo primo yazılım
başarsoft haritası olmasına dikkat et
işlemcisi rami güçlü olsun
ekran en düşük 5" olsun ekranı çok da büyük alma bence, ideal boy olsun.
Next, Navitech navigasyonlara bakabilirsin.
buna dikkat
-
Hocam bu navigasyon cihazlarının güncellemeleri çok pahalı tomtom ve başarsoft un sitelerinden fiyatları görebilirsin.Tablet alıp cama yapıştırma cihazı alıp navigasyon satın alıp kurabilirsin.He o zaman ne kadar harita güncelleme fiyatı olur bilmiyorum.Onuda alınca sen bana söyle
.d
-
Hocam android veya ios kullanıyorsan telefonuna Sygic indirmeni tavsiye ederim.
Ben ios'tan 45 lira diye hatırlıyorum programı indirdim. Bu programı kullanmaya başladıktan sonra evdeki navigasyon cihazı rafta duruyo bi işe yaramadan. Ayrıyetten çevirme, radar olabilecek yerlerde uyarı veriyor.
-
Tomtom , next parayı biraz kastır ömür boyu güncelleme garantili al bu 3 markadan. Sonra arkana bakma
Roark tarafından 20/May/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir