Navigasyon Cihazı Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

navitech olandan bende var. çok iyi. tavsiye ederim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    shock56 bunu yazdı

2 yıldır piranha kullanıcısıyım(aşağıdaki model). Genel olarak memnunum. Şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi güzel bir özellik. Yeni harita olunca navigasyon uyarı veriyor bilgisayara takıp güncelliyorsun. Telefondan Navigasyon kullanımı acil durumlarda işe yarıyor ama genel kullanıma pek uygun olmadığını düşünüyorum(note 2 var içinde bütün navigasyonlar yüklü)

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-infiniti-hd-white-50navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme/productDetails.aspx?productId=otpirinfinitihd&categoryId=257643

Dokunmatik ekranı baskıya duyarlı ama o da pek dezavantaj değil. 150 tl ye iyi bir ürün. 

Ancak ben aynı zamanda film falan da izleyeceğim diyorsan o zaman büyük ekran bir telefon alman daha makul olabilir. 

hocam telefon var zaten de, ben bunu peder için alıyorum, oda sevmez telefonla felan uraşmayı bi saat.  

Bu aletin haritaları nasıl, bir eczane, hastane arattığında buluyor mu, buluyorsa doğru gösteriyor mu :) ?

daha çok adana da denedim. Şu ana kadar 1 tane eczane bulamadı o da yeni kapanmıştı ve yer değiştirmişti. onun dışında sıkıntı yok. haritalar güncel. zaten zaman zaman güncelleme geliyor. hangi navigasyonu alırsan al harita güncellemesi bedava olsun. ilerde sıkıntı çekersin yoksa. 

Bir de nolanded dediği gibi igo yazılım, başarsoft harita olsun. zaten bu ikisi varsa bütün navigasyonlar aynı olur. bundan sonra bakacağın donanım ve ekstra özellikler.

Bir de ben fiyatına göre değerlendiriyorum. Bu fiyata baya iyi. Ben 260 tl ye almıştım :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

piranha sakın alma hocam :)

garanti alacaksan navitech var güzeldir

almayacaksan çinden 5 inç 100 liraya alırsın bozuldukça atarsın pedere 2 sene önce çinden aldıydım daha bozulmadı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

yeni konu açmadan burdan devam edeyim haftaya bizimkiler memlekete gidecek önümüzde yaz sağ sola gitmeye navigasyon büyük nimet iki cihaz arasında kaldım bunları kullanan var mı? piranha, navking dışında önerisi olan varsa onlarıda değerlendireyim 

http://www.hizlial.com/navitech-px-406-43-portatif-navigasyon-cihazi/10210381

http://www.hizlial.com/oblio-nav-lead-5-navigasyon-cihazi/10282258

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

igo primo yazılım

başarsoft haritası olmasına dikkat et

işlemcisi rami güçlü olsun

ekran en düşük 5" olsun ekranı çok da büyük alma bence, ideal boy olsun.

Next, Navitech navigasyonlara bakabilirsin.

Bu mesajı dikkate al derim, ayrıca trafik takip sisteminede bak derim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

merhaba, tengri,

Piranha sakin alma,sebebini asagidaki adreste yazdim.

http://www.tahribat.com/Forum-Navigasyon-Onerileriniz-193225/

sen navigasyon cihazini aldin mi, aldiysan urunun detaylarini(haritasi duzgunmu, salak salak yonlendirme yapiyor mu vs.vs.vs.) paylasirmisin.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

igo primo yazılım

başarsoft haritası olmasına dikkat et

işlemcisi rami güçlü olsun

ekran en düşük 5" olsun ekranı çok da büyük alma bence, ideal boy olsun.

Next, Navitech navigasyonlara bakabilirsin.

buna dikkat

misafirdir ne kafirdir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hocam bu navigasyon cihazlarının güncellemeleri çok pahalı tomtom ve başarsoft un sitelerinden fiyatları görebilirsin.Tablet alıp cama yapıştırma cihazı alıp navigasyon satın alıp kurabilirsin.He o zaman ne kadar harita güncelleme fiyatı olur bilmiyorum.Onuda alınca sen bana söyle 

.d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam android veya ios kullanıyorsan telefonuna Sygic indirmeni tavsiye ederim.

Ben ios'tan 45 lira diye hatırlıyorum programı indirdim. Bu programı kullanmaya başladıktan sonra evdeki navigasyon cihazı rafta duruyo bi işe yaramadan. Ayrıyetten çevirme, radar olabilecek yerlerde uyarı veriyor.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Tomtom , next  parayı biraz kastır ömür boyu güncelleme garantili al bu 3 markadan. Sonra arkana bakma

Roark tarafından 20/May/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4959 Toplam Mesaj: 21